Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Başkan Cumhuriyet Mahallesi'nde

Mahalle’de yaşayan vatandaşlarla birlikte gerçekleştirilen toplantıda vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinleyerek sıkıntıların çözülmesi için ilgili daire müdürlerine talimat veren Belediye Başkanı Cemal Akın her fırsatta vatandaşlarla iç içe olduğunu söyledi.

Cemal Akın yaptığı konuşmada “ Göreve başladığımız günden beri halk ile iç içe çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız kolayca ulaşabilsin diye telefonum 24 saat açık, makam odamın kapısı da her zaman açık. Bunun yanında hizmet binamızın giriş kapısının hemen sağına yaptırdığımız şeffaf oda ile vatandaşları kapıda karşılayıp sıkıntılarını rahatça dile getirmelerine olanak sağladık. Gerçekleştirdiğimiz mahalle toplantılarındaki amacımızda sorunları bizzat yerinde dinleyip görerek o an ilgili müdürlerime verdiğim talimatlara hızla çözüp vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak ve tüm mahallerimizi daha yaşanabilir hale getirmektir” dedi.

Konuşmasında vatandaşlara aralıksız devam eden Belediye çalışmalarını da anlatan Belediye Başkanı Cemal Akın yakında hayata geçecek yeni projelerle ilgili bilgiler de verdi.

Akın konuşmasında “Göreve başlamadan önce verdiğimiz tüm sözleri tutarak halkımızın teveccühüne layık olmak için ne lazımsa yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Verdiğimiz 38 sözün üzerine bir o kadar daha kalıcı hizmetler verdik. Şuan daha önce hoş olmayan olayların yaşandığı Asma Köprüsü karşısındaki Gâvur taşı mevkiinde bir şelale yapıyoruz. Burası çok yakında insanların huzurla oturabileceği çok ferah çok güzel bir yer haline gelecek. Kemer Meydanından Hamam Sokak’a kadar uzanan, pazaryerini de içine alan Davut Fırıncıoğlu Caddesi’ni yeni baştan dizayn için proje hazırlıklarımız sürüyor. Bu projeyle, kent merkezinin en geniş yoluna sahip bu caddemizi renkli baskılı asfalt, granit malzemeden geniş kaldırımlar, modern aydınlatmalar ve kent mobilyaları ile gün yüzüne çıkaracağız.”dedi.

Konuşmasında vatandaşlara Yalı’ya tarihi Taşhan mimarisine uygun şekilde projelendirilen bir iş merkezi yapılacağını da müjdeleyen Başkan Akın “Göreve başladığımız günden beri kararlılıkla gerçekleştirdiğimiz karanlık noktaları aydınlatıp atıl vaziyetteki yerleri güzelleştiren projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu defada yine atıl haldeki eski terminal alanını Osmanlı mimarisi örneklerinden tarihi Taşhan mimarisiyle inşa edilmiş modern bir İş Merkezi olarak kentimize kazandırmayı amaçlıyoruz. Belediye olarak proje çalışmalarını tamamladığımız ve 11 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ihale kapsamında yapımına başlanacak bu iş merkezimiz 5100 M2 kullanım alanı olan, bodrum, zemin kat ve 2 normal kattan oluşan, içi avlulu bir ticari yapı şeklinde olacak. Birinci katında iç avluya ve yola bakan dükkânlar olacak. İhale kapsamında 11 ayda tamamlanmasını planladığımız bu yapı aynı zamanda içerdiği Nikâh Salonu ve Çok amaçlı salonu ile birlikte sadece İş Merkezi olarak değil sosyal etkinliklere ve çalışmalara da hizmet vererek her kesimden insanımıza hitap edecek bir cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Belediye Başkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İNSAN OLMAK 11 yıl önce

insansan gerisi tefarruat.sen insansin.....