Başkan'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Belediye Başkanı Cemal Akın, Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde hain teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Bartınlı Jandarma Uzman Onbaşı Cem Kambur’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, 26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Aynur Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz ve İl Teşkilatı Üyeleri katıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Belediye Başkan Yardımcım Hüseyin Taner Çetin ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Teşkilatı üyeleri ile birlikte Mardin’in Dargeçit İlçesi'nde hain teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Bartınlı Jandarma Uzman Onbaşı Cem Kambur’un ailesine taziye ziyaretinde bulunarak ailenin acısını paylaştık. Hiç kuşkusuz ki şehitlik en yüce makamlardan birisidir. Vatanını, milletini korumak adına hiç düşünmeden canını ortaya koymuş aziz şehitlerimiz milletimiz tarafından daima şükranla anılacaktır. ” dedi.

ASFALT EKİPLERİ KARAKÖY’DE

Doğalgaz çalışmaları tamamlanan Karaköy Mahallesi yolları Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından onarılıyor. Çalışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cemal Akın;” “ Bartın Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğü‘müze bağlı ekiplerimizi mahallelerimizde alt yapıda ve üst yapıda ihtiyaç duyulan hizmetleri vermek üzere görevlendirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede yollarımızda sıcak asfaltla bakım ve onarım çalışmaları da yapıyoruz. Yollardaki hasarlı noktalara dolgu yapmak ve iş makinelerimizle sıkılaştırmak suretiyle gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla vatandaşlarımıza sorunsuz ve sarsıntısız şekilde ulaşım imkânı sağlıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Karaköy Mahallesi’ne bağlı Zeybekler Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışmalarına başladılar. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkanı sunacağız“ dedi.

BAŞKAN BOL KAZANÇ DİLEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Demirciler Mahallesi, Hendekyanı Caddesi ve Demirciler arası Sokak’ta esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Cemal Akın, ilk olarak Demirciler Arası Sokak’ta ticaret hayatına devam eden esnafları ziyaret ederek bol kazanç temennisinde bulundu. Daha sonra Demirciler Mahallesi’ne geçen Başkan Cemal Akın burada mahalle muhtarı Şeref Lülleci ile esnaf ziyaretlerine devam etti. Mahallede kurulan semt pazarını da ziyaret eden Başkan Cemal Akın, pazarcılarla sohbet etti. Ayrıca Hendekyanı Caddesi’nde ki esnafları da ziyaret eden Başkan Cemal Akın, ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek hatırlarını sordu. Akın ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda kendisinin de esnaflıktan geldiğini ve sıkıntılarını anladığını ifade ederek, belediyeyi ilgilendiren konularda ve imkânlar çerçevesinde her fırsatta gerekli desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Cemal Akın konuşmasında “Esnaf dostlarımızla her fırsatta bir araya gelip görüş alışverişlerinde bulunuyoruz.  Çalışmalarımıza bu ziyaretlerde aldığımız önerileri de dikkate alarak devam ediyoruz. Halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
MardinCem KamburDargeçit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.