Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP İsmail Toksöz Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu Karabük TÜİK

Başkan, Hizmette 11 Yılı Geride Bıraktı

3 Nisan 2009'da görevine başlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkanlığı görevinin 11. yılını geride bıraktı.

Görevi süresince sosyal, kültürel, spor, altyapı ve üstyapı gibi alanlarda birçok yatırımı Bartın’a kazandıran Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Sizlerin güveni ve desteğini her saniye yanımızda hissederek Bartın’ımıza güzellikler katmaya, 7’den 77’ye sağlıklı ve mutlu insanların yaşadığı bir kent oluşturmaya çalıştık.” dedi.

Akın açıklamasında “ 3 Nisan 2009’da dualarla başladığım Bartın Belediye Başkanlığı görevimde 11 yılı hayırlısı ile geride bıraktık. Bu süreçte sevinçler ve hüzünler paylaştık. Dert ortağı olduk. Sizlerin güveni ve desteğini her saniye yanımızda hissederek Bartın’ımıza güzellikler katmaya, 7’den 77’ye sağlıklı ve mutlu insanların yaşadığı bir kent oluşturmaya çalıştık.

O günden bu yana kaybettiğimiz tüm dostlarımıza rahmet diliyorum. Başta kadirşinas Bartın haklına, değerli parti teşkilatıma, birlikte çok önemli hizmetlere imza attığımız Belediye Meclis Üyelerimize, tüm personelimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Değerli dostlarım, COVID-19 salgın tehdidi sebebiyle önemli ve zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte devletimizin ve valiliğimizin aldığı tedbir kararlarının Bartın’da uygulanması ve ek tedbirler ile sizlere zarar gelmeden bu günlerin atlatılması için olağanüstü gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendi ve sevdiklerinizin sağlığı için alınan kararlara tavizsiz uymanızı rica ediyorum. Nice sağlıklı ve nice güzel yıllara” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bu son donem olmali 4 yıl önce

verdigi hizmetler icin cok tesekkur ederiz artik yerini yenilerini birakmali. aslinda kendi istegi ile yapsa ornek bir davranis olur. lakin turkiye de olene kadar siyaset anlayisi var. toplamda ne olursa olsun 2 donemden fazla siyaset yapilmamasi gerekir. lakin tum partilerde olan bu.