Başkan İsyan Etti: Lağım Fareleri...

LAĞIM FARELERİYLE UĞRAŞACAK ZAMANIM YOK

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Sosyal Medya hesabından isyan etti. Başkan Can, “Yumuşak başlıysak uysal koyun değiliz.”dedi.

30 Mart Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’ı isyan ettirdiler. Ulusal Medya’da, “Çaycılık yaptığı Belediye’ye Başkan oldu”, “Makam odasının kapısını söktü” gibi başlıklarla haber olan, Başkan Can, Sosyal Medya hesabından yazdığı yazıyla dikkatleri üzerine çekti.

YUMUŞAK BAŞLIYSAK UYSAL KOYUN DEĞİLİZ

Kendisiyle çok uğraşıldığını belirten Başkan Can, facebook hesabından şunları söyledi. “Yumuşak başlıysak uysal koyun değiliz. Sabrında bir sınırı var. Benim sizin gibi lağım fareleriyle uğraşacak vaktim yok ama ibreti alem için sizi bulunduğunuz deliklerden tek tek bulup çıkartmazsam anamdan emdiğim süt bana haram olsun.”ifadelerini kullandı. Başkan Can’ın bu keskin cümleleri kimler için kullanıldığı ise bilinmiyor.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Kumluca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haberci 10 yıl önce

kimin için söylemiş olabilir ki.....

Avatar
murat soykan 10 yıl önce

adamı fena kızdırmışlar.

Avatar
yazık kumlucaya 10 yıl önce

çok yazık

Avatar
kumlucalı 10 yıl önce

bana göre seçimi kaybedenler onunla çok uğraştıkları içindirki ...........

Avatar
ALEMCİ 10 yıl önce

bunlar si̇yasette olan şeyler,büyütecek bi̇şey yok,relax olun beyler.......................

Avatar
GELEN GİDENİ ..... 10 yıl önce

siz ve sizin gibilerde dedikodu siyasetiyle buraya seçilmediniz mi.? şimdi başkaları konuşuncamı zorunuza gitti .lağım fareleriymiş..senin çevren o lağım fareleriyle dolu haberin yok..

Avatar
ismet giritli @GELEN GİDENİ ..... 10 yıl önce

sen kendine bak önce insanlara camur at izi kalsin onun cevresindeki insanlar saygin kisiler herkes terbiyesine sahib ciksin