Başkan Okul Aile Birliği kahvaltısında

Balamba Park Orman’da düzenlenen kahvaltıya davet edilen Başkan Akın, okul aile birliği üyeleri ile belediye çalışmaları, Cumhuriyet Ortaokulu’nun ihtiyaçları ve yapılan çalışmalar hakkında sohbet etti.

Cumhuriyet Ortaokulu’nun arka tarafında bulunan ve mahalle sakinlerinin yoğun şikâyetine maruz kalan parkın yeniden düzenlenerek ailelerin ve çocukların rahat istifade edebilecekleri bir park haline getirildiğini belirten Başkan Akın „İki aya kadar da Gavurtaşı’nda şelale yapımını ihale edeceğiz. Halkımız bu bölgelerden rahatlıkla istifade edebilecek“ dedi.

Okul aile birliği üyelerine de başarılar dileyen Başkan Akın „Okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde Okul Aile Birliklerinin katkıları çok fazla. Sizler bu tür etkinlikler ile okulunuzu ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Biz de elimizden gelen desteği sağlayacağız“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.