Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Başkan Talepleri Yerinde Dinledi
Belediye Başkanı Cemal Akın, siteleri ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Her fırsatta esnaf, mahalle, kurum ve site ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarının talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Cemal Akın, son olarak Karaköy Mahallesi Erkaya Apartmanı, Demirciler Mahallesi Saygın Apartmanı ve Orduyeri Mahallesi Çağlayan Kent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Hasan Arınan ve daire müdürleri de hazır bulundu.

Belediye Başkanı  Cemal Akın yaptığı açıklamada daha güzel bir Bartın oluşturmak ve halka en güzel şekilde hizmet vermek için eleştirilere açık olduklarını ve her öneriye kulak verdiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “Göreve geldiğim günden beri halkın içindeyim ve bu sayede hep vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet veriyoruz. Hizmet verirken bütün eleştiri ve önerilere de açık olduk. Danışan akıl hata yapmaz düşüncesiyle hareket etmeye devam ediyoruz “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.