Başkan temizlik işçileriyle toplantı yaptı

Temizlik İşleri Garajı’nda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Zabıta Müdürü Mustafa Ala ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kanmaz’ın hazır bulundu.

Konuşmasından önce temizlik çalışanlarının bir bir elini sıkarak hatırlarını soran Başkan Akın konuşmasında kent temizliği ve çevre kirliliğinin önlenmesi için gerçekleştirilen çalışmaların mahallelere özgü ekipler oluşturularak tüm sokaklarda titizlikle gerçekleştirileceğini söyledi.

Akın konuşmasında “Göreve başladığımız günden beri hep birlikte canla başla çalışarak mahallerimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda faaliyetleri koordineli şekilde yürütmek için her mahalleye özgü temizlik görevlileri atadık. Çöplerin süpürülmesi, toplanması ve kaldırılmasında görevli araçlarımızı her gün düzenli olarak tüm mahallerimize sevk ediyoruz. İnkumu tatil beldemizde de aynı çalışmaları titizlikle gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında itfaiye araçlarımız ve özel fırçalı temizlik araçlarımızla yolları tazyikli su ile yıkayarak temizliyoruz. Gece gündüz vardiyalı şekilde özveriyle çalışarak 7 gün 24 saat aralıksız sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarımızın halk sağlığı için çok önemli olduğunun bilinciyle hizmet veriyoruz. Bu sebeple hayatı kolaylaştıran, kentin çehresini değiştiren hizmet ve projelerimizle birlikte temiz ve sağlıklı sokaklarıyla daha yaşanabilir bir Bartın için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan toplantıda ayrıca, işçilere temizlik faaliyetlerinde daha titiz şekilde çalışılması konusunda uyarılarda bulunarak yeni talimatlar verdi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.