Basketbolcu ve Ailelerinden Ziyaret

BASKETBOLCULARDAN VE AİLELERİNDEN ZİYARET

Bartın Belediyesi Spor Kulübü Küçük Kızlar Basketbol Takımı sporcuları Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ve antrenör Aydın Kükner ile sporcu ailelerinin de hazır bulunduğu ziyarette sporcular Başkan Akın’a görevinde hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise ziyaretten dolayı u-duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında belediye olarak kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da kente hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Akın açıklamasında “Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim. Belediye olarak 5 yıldır yaptığımız gibi bundan sonrada Kültürel, sportif ve sanatsal kurs ve etkinliklerle de kentimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Belediye Spor Kulübü'müz bünyesinde kurduğumuz Küçük Kızlar Basketbol Takımı’mız da kısa sürede önemli bir ilerleme kaydetmiştir. Çankırı'da ki gurup müsabakalarında 2'nci olarak ilimizi başarıyla temsil etmeniz bizler için mutluluk verici bir durum. Sizleri kutluyorum. Bu başarıda antrenörlerimizin ve ailelerinin de büyük payı var. Onlara da teşekkürlerimi sunuyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Başkan Akın ziyaret sonunda antrenör Aydın Kükner’e telkırma işlemeli Mevlana tablosu hediye ederken sporculara da çeşitli hediyeler verdi.





Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.