Belediye su arızasını gidermek için seferber oldu

Ulupınar’dan gelerek şehir suyu şebekesini besleyen ana su hattında meydana gelen patlakların onarım çalışmaları dolayısıyla vatandaşlara, Belediye hoparlörlerinden 6 Eylül Perşembe günü öğle vaktine kadar su kesintisi yaşanacağı ve tedbirli olmaları konusunda duyuru yapıldı.

Yapılan kesinti ve çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlara sıkıntı yaşatmamak için çalışmaları beklenenden daha kısa sürede tamamlamak istediklerini ve bu amaçla Belediye’nin bütün imkânlarını seferber ederek büyük bir özveriyle aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın açıklamasında “Ulupınar’dan gelen ana su şebekesi hattının Kirazlık Barajı Mevkiinde kalan kısmında 2 değişik noktada su patlakları tespit ettik. Bu noktalardaki arızalı boruları 5 metre uzunluğunda yeni çelik borularla değiştirerek tekrar su akışını sağladıktan sonra en kısa zamanda arıtma sistemimiz üzerinden şehir şebekesine su vereceğiz. Bu çalışmalarla birlikte kısa vadede yeni sorunlar yaşamamak için 3 değişik noktada daha bakım ve onarım çalışması başlattık. Belediye olarak, arızalı boruların bakım ve onarım çalışmalarını mümkün olan en kısa sürede tamamlayıp suları vermek istiyoruz. Şu an iş makinalarımız ve teknik personelimizle sorunları çözüp vatandaşlarımıza su sıkıntısı yaşatmamak için büyük özveriyle, bütün imkânlarımızı seferber ederek hiç ara vermeden çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bartınlı 12 yıl önce

Belediye laf ile her şeyi yapıyo, icrata gelince boş. belediye hangi sorunu çözmüş te vatandaşın su sorununu çözecek 2 ay sonra yine aynı senaryo uyan bartınlı

Avatar
öz bartınlı 12 yıl önce

her şehit veren ülkemin GÜZİDE İKTİDARININ SEVGİLİ SEÇMENİ , her gün bozuk çevre yolu asfaltından geçen bartınlı ana şebeke üzerinde bulunan 4 ayrı patlağı yoğun çalışma ile 1 günde halleden bartın beledeyesine laf atma hakkını nerereden elde ediyor? bartın ın çevre yolu sıkınıtısı ne olacak ?66 aylık çocuğunu okula göndermediği için pkk lı olmakla vatan haini olmakla itham edilen bir ülkenin bireyi olarak bu yönetimden utanıyorm. EVET BARTIN HALKI UYANIN UYANMA VAKTI GELDİ DE GEÇİYOR