Doğalgazda 2014 Programı Masaya Yatırıldı
DOĞAL GAZ FİRASINDAN CEMAL AKIN’A ZİYARET

Akmercan Batıkar Doğal Gaz Şirketi Bölge Müdürü Bekir Selçuk Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette Doğal Gaz şirketi Harita Şefi Harita Mühendisi Sefa Baş ve Belediye Fen İşleri Müdürü Çetin Önder’de yer aldı. Başkan Akın firma yetkilileriyle birlikte Doğal Gaz çalışmalarının 2014 programını oluşturmak üzere çeşitli bilgi alışverişlerinde bulunurken firma yetkililerinden çalışmalar esnasında titizlik istedi.
Alt yapı çalışmalarının belediyenin hızına yetişmesini isteyen Belediye Başkanı Cemal Akın ayrıca vatandaşların mağdur olmaması için azami hız ve dikkatle çalışılması gerektiğini söyledi. Akın konuşmasında “Belediye olarak doğal gaz çalışmalarının her aşamasını alt yapıda görevli personellerimiz ve teknik ekibimizle birlikte yakından takip ediyoruz. Doğal gaz altyapısına paralel olarak yürüttüğümüz üst yapı çalışmalarımızla birlikte yol ve kaldırımlarımızı süratle düzenliyoruz. Bu bağlamda vatandaşlarımızın mağdur olmasını önlemek için doğal gaz ekiplerinin belediyemizin hızına yetişmesi gerekmekte. Bunu yaparken de azami ölçüde dikkat gerekiyor. Üst yapı ve alt yapı çalışmalarımızı doğal gaz firması ile koordineli şekilde yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ALADAĞ MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ihtiyaçları yerinde dinlemek için gerçekleştirdiği mahalle toplantılarına devam ediyor. Belediye Başkanı Cemal Akın bu defa da Aladağ Mahallesi 37.Sokak'ta yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları dinledi. Başkan Akın vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada hayata geçirdikleri projelerle yanından geçerken korkulan ve hoş olmayan olayların yaşandığı atıl ve karanlık noktaları aydınlattıklarını 4,5 yıldır her ay bir park yaptıklarını, doğal gaz hattı geçen tüm yolları hızla yeniden düzenlediklerini ve yep yeni projelerle daha güzel ve daha modern bir Bartın için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Akın konuşmasında     "Karanlık noktaları aydınlatmaya devam ediyoruz. Gavur Taşı mevkiinde bulunan bir atıl alanı daha hazırladığımız proje kapsamında en güzel şekilde düzenleyerek herkesin beğenisini kazanan bir şelale olarak kente kazandırdık. Şimdi orada 24 saat görevli güvenlik personelimiz var.  Yalı'da yine atıl haldeki eski terminal alanına Bartın'ın tarihi Taşhan mimarisine uygun şekilde projelendirdiğimiz Yaşam Merkezi'miz hızla yükselmeye devam ediyor. Davut Fırıncıoğlu Caddesi'ne doğal gaz hattı, yeni kanalizasyon, yağmur suyu ve kavşak suyu şebekeleriyle alt yapısı ve renkli baskı asfalt yol, granit kaldırımlar, dekoratif kent mobilyaları ve aydınlatmalardan oluşan modern üst yapısıyla uzun yıllar sorunsuz hizmet verecek bir proje uyguluyoruz. Daha güzel ve modern bir Bartın için gece gündüz tüm gücümüzle çalışarak hizmet veremeye devam ediyoruz. Yarımcılarım, meclis üyelerimiz ve tüm birimlerimizle birlikte emrinize amadeyim" dedi.

CEMAL AKIN ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Hükümet Caddesi, Hendekyanı Caddesi ve Topçu Konağı Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bir gün önce Hükümet Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Cemal Akın sabahta Topçu Konağı ve Hendekyanı Caddelerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretler esnasında kahvaltı yapan bazı esnaflar Başkan Akın ile kahvaltılarını paylaştılar. Esnaflara belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Cemal Akın belediye olarak tüm vatandaşların olduğu gibi esnafların da talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hizmet verdiklerini söyledi. Akın açıklamasında "Göreve başladığım günden beri halkın içindeyim. Vatandaşlarımızı mahallerinde ziyaret ediyor sıkıntılarını yerinde dinliyorum. Aynı zamanda her fırsatta kent merkezinde bulunan esnaflarımızı da ziyaret ediyor hizmetlerimizle ilgili talep ve görüşlerini alıyorum. Bu şekilde tüm çalışmalarımızı halkımızın istekleri doğrultusunda yön vermeye devam ediyoruz" dedi.

ORTA MAHALLE MUHTARI İLE ÇAY SOHBETİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Orta mahalle Muhtarı Erkan Altıntel'i ziyaret etti. Orta Mahalle Muhtarı ile çay sohbeti gerçekleştiren Belediye Başkanı Cemal Akın Altınel'e mahallenin ihtiyaçlarını sorarak devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.  Altıntel ise yaptığı konuşmada Başkan Akın'a ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek kente kazandırdığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. Belediye Başkanı Cemal Akın konuşmasında "Belediye olarak mahalle muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelip görüş ve önerilerini alıyoruz. Gerek telefonla gerekse karşılıklı ziyaretlerimizle sürekli irtibat halinde olarak mahallelerimizin ihtiyaçlarını süratle ve en etkili şekilde karşılıyoruz" dedi.

BARTIN BELEDİYESİ YENİ HASTANE BİNASI'NIN ALT YAPI İHTİYACINI KARLŞILIYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Çaydüzü Mahallesi'nde devam eden Diş Hastanesi binasının alt yapı ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalara başladılar. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın kamu binalarının alt yapı gereksinimlerini de talep edildiği anda karşılayarak belediye hizmetlerinden kesintisiz şekilde istifade edilmesini sağladıklarını söyledi. Akın açıklamasında "Belediye olarak tüm mahallerimize, yeni yerleşim alanlarına ve bu alanlardaki meskenlere ulaştırdığımız kanalizasyon ve şebeke suyu  hizmetlerimizden kamu binalarını faydalandırıyoruz.  Halka hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak çalışıp hayatı kolaylaştırmak için ne lazımsa yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında, Diş Hastanesi binasının inşaat çalışmalarında alt yapı hizmetlerini vermemiz için uygun koşulların sağlandığı bildirilir bildirilmez 200'lük beton büzler yardımıyla 100 metre uzunlukta yeni kanalizasyon hattı oluşturmak üzere çalışmalara başladık"dedi.

BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN ÜST ÜSTE İKİ AÇILIŞA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Çağla Otomotiv ve Chıttır Chıcken (Cafe Bistro) isimli yeni işyerlerinin açılış törenlerine katıldı. Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak'ta hizmete giren Cahit Türkmen'e ait Çağla Otomotiv ile Köy Ortası Mahallesi İskele Caddesi'nde açılan Kamil Gönen ve Ender Yeğen'e ait Chıttır Chıcken isimli cafe bistronun açılış törenlerine katılan Başkanı Cemal Akın işletmelerin sahiplerine ve memlekete hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın yeni işyerleriyle ilgili açıklamasında "Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmeler memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Belediye olarak memleketimizde hizmet veren ve yeni açılan tüm işyerlerinin belediye hizmetlerimizden kesintisiz şekilde faydalanmasını sağlıyor bizlere ihtiyaç duydukları noktada imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen desteği veriyoruz. İşyerlerinin sahiplerine ve çalışanlarına bereketli bol kazançlar getirmesini diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Doğalgaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 11 yıl önce

ev içi tesisatımızı yaptırdık. projemizi çizdirdik.güvence bededilimzi yatırdık ama bir aydır bekliyoruz iaboneliiğimizi yapsınlar gazımızı açsınlar. eylül ortasına geldik akmercanın bu yavaşlığı bizi çıldırtıyor.yaşlılar ve çocuklarımız birkaç gün sonra üşümeye başlayacaklar. diğer sistemleri de doğalgaz için tarih veren siyasetçileregüvenerek iptal ettiğimizden ve doğalgaza dönüştürdüğümüzden banyo bile yapamıyoruz.adaha yazayımmı...kmercanı hergün aruyoruz bekle diyorlar başka bir açıklama yapmıyorlar..odun kömür aalım barı yeniden..