Ebru sergisi ve Can Adıyaman sergisi açıldı

Sergilerin açılışında, Vali İsa Küçük, Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Defterdar Ali Sağlam, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik,MHP Merkez İlçe Başkanı Avni Kabasakal ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Açılışta, İbrahim Boz'un eğitmenliğinde çalışmalarını sürdüren, İstanbul'da bulunan Pera müzesinde de ebru eserleri sergilenen 37 İlköğretim öğrencisi Ebru Atelyesi kursiyerine, Bartın Valisi İsa Küçük, Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Belediye Başkanı Cemal Akın, Defterdar Ali Sağlam ve MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik tarafından göstermiş oldukları başarıdan ve ortaya koydukları güzel eserlerinden dolayı teşekkür belgeleri verildi.

Bir birinden güzel resim çalışmalarından ve bu konuda göstermiş olduğu başarılardan dolayı Can Adıyaman'ı da ayrıca tebrik eden Vali İsa Küçük ve Belediye Başkanı Cemal Akın kendisine tel kırma ile işlenmiş Atatürk tablosu ve teşekkür belgesi verdiler. Can Adıyaman ise Belediye Başkanı Cemal Akın'a Türk bayrağına sarılı kendi elleri ile çizdiği Atatürk resmi'ni takdim etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada “Belediye olarak çocuklarımızın eğitimine destek olup, boş vakitlerini değerlendirmeleri, beceri ve yeteneklerini ortaya çıkarıp sergilemeleri için çeşitli kurs ve etkinlikler gerçekleştirmekteyiz.Bu gün bu anlamlı günde de Kültür ve Sanat Merkezi'miz bünyesinde çalışmalarını sürdüren Ebru Atelyesi kursiyerlerimiz ve misafirimiz Can Adıyaman, bizlerle bu güzel eserlerini paylaşmaktalar.Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Vali İsa Küçük ve Başkan Akın ile birlikte çok sayıda davetli ve vatandaş, Can Adıyaman'ın 41 eserden oluşan resim sergisi ve Ebru Atelyesi kursiyerlerinin Pera müzesinde de büyük beğeni toplayan eserlerinden oluşan ebru sergisini gezdiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.