Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Ekiplerden asfalt çalışması

BELEDİYE EKİPLERİ SANAYİ YOLLARINI ASFALTLAMAYA DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi tarafından Bartın Küçük Sanayi Sitesi içerisinde başlatılan sathi asfalt ile yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın belediye hizmetlerini kentte ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya süratle ulaştırdıklarını bu kapsamda sanayi sitesi içerisinde bulunan hasarlı yolları sathi asfalt ile düzenleyerek sorunsuz hale getirdiklerini söyledi. Akın açıklamasında “Geçtiğimiz günlerde başladığımız sanayi sitesi içerisindeki hasarlı yolları sathi asfalt ile düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Burada vatandaşlarımızın yaya olarak veya araçla site içerisinde sorunsuz ve sarsıntısız şekilde ilerlemesi için başlattığımız çalışmalarımızı, yollar daha uzun ömürlü olsun diye havaların ısınmasıyla birlikte yapma fırsatı elde ettiğimiz sathi asfalt ile gerçekleştiriyoruz” dedi.

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE ASFALT

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan yan yolda sathi asfalt ile düzenleme çalışması yaptı. Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalarla ilgili açıklamasında daha önce vatandaşlara kolaylık sağlamak üzere Elmalık Sokak üzerinden Turkuaz Sitesi ve bir sağlık merkezine ulaşım için açtıkları arka yolun daha sorunsuz ve sarsıntısız şekilde hizmet vermesi için sathi asfalt ile düzenlediklerini söyledi. Başkan Akın açıklamasında “Belediye olarak vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için arka ve ara yollarımızda da iyileştirme çalışmaları yapıyor, kalıcı olması için asfalt veya beton parke taşlarla düzenlemeler gerçekleştiriyoruz. Birkaç ay önce ulaşıma açtığımız Turkuaz Sitesi ve bir sağlık merkezine ulaşım sağlanan arka yolumuzu sathi asfalt ile düzenleyip sorunsuz sarsıntısız bir yol olarak kullanıma sunuyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Asfalt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.