El sanatları ve hediyelik eşya fuarı açıldı

BARTIN Belediyesi'nce yılbaşı öncesi açılan, '17'inci El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı' ilgi gördü.

İlgili Foto Galeriye Git

Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki fuarın açılışına Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın da katıldı. Fuarda çeşitli dernek ve örgütlerin, eğitim kurumlarının ürettiği takı, yağlı boya tablolar, kilim, el işleri, kıyafetler ve yiyecekler satışa sunuldu. 58 standın açıldığı fuara yılbaşı öncesi yakınlarına hediye almak isteyenler yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta konuşan Bartın Valisi Nusret Dirim, El sanatları ve hediyelik eşya fuarının bayanların ürünlerine sergilemesine fırsat verildiğini belirterek, “Bartın el sanatları açısında Türkiye’de hak edilmiş bir yeri var. Bartın deyince akla hemen tel kırma geliyor. Tel kırmanın merkezinin Bartın olduğunu Türkiye’de hemen hemen herkes biliyor. Tel kırmayla ilgilenen iş kadınlarımız var. Bunların sayısının artmasını ve bu markanın bütün Türkiye’de Bartın’la anılmasını ve gelecekte çocuklarımıza da bu el sanatının öğretilerek yaşatılmasını temenni ediyorum. Tabi Türkiye’mizin gündemi oldukça yoğun ve maalesef te üzücü. Ama hayatımıza tabi ki devam edeceğiz. Hiçbir zaman ümidimizi yitirmeyeceğiz. Günlük hayatımıza, yatırımlara, çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Fuar 28 Aralık’a kadar açık kalacak.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.