Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP İsmail Toksöz Fatih Mahallesi Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu Karabük

Esentepe Yolları Asfaltlanıyor

Bartın'da Esentepe Mahallesi 98. Sokakta araç yolu sıcak asfalt ile yeniden düzenlemek üzere çalışmalara başlandı.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Esentepe Mahallesi 98. Sokak’ta araç yolu sıcak asfalt çalışması yapıyor. Bartın Belediyesi alt yapı çalışmaları dolayısıyla veya çeşitli sebeplerden dolayı hasar gören yolları sil baştan yenilemeye devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören tüm yol ve kaldırımları yeniden düzenleyerek vatandaşlara uzun ömürlü yollarla sorunsuz şekilde ulaşım imkânı sağladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “ Belediye olarak vatandaşlarımıza sorunsuz ve sarsıntısız şekilde ulaşım imkânı sağlamak için ihtiyaç duyulan tüm noktalarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz Esentepe Mahallesi 98. Sokak’ta araç yolunu sıcak asfalt ile yeniden düzenlemek üzere çalışma başlattılar. Kısa zaman içinde burada ki çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın çok daha iyi ulaşım imkânı sağlayacağız“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Esentepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.