Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Karabük Bartınspor Bartın ÇED

Galla Pazarında Yeni Önlemler

Bartın'da Hıfzısıhha Meclisi'nin almış olduğu kararlar doğrutulsunda  Galla Pazarı ve Kapalı Pazar Yerinde önlemler alındı.

İlgili Foto Galeriye Git 

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Bartın Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi’nin almış olduğu kararlar doğrultusunda ilimizdeki 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlar (pazar esnafı hariç) ile 18 yaş ve altı gençlerin yanlarında ebeveynleri olmadan umumi pazar yerlerine girmelerinin yasaklanması nedeniyle Galla Pazarı ve Kapalı Pazar Yerinde önlemler alındı.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, beraberinde Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal’den gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sağlığımız İçin Hepimiz İçin Maske, Mesafe Ve Hijyen Kurallarına Uyalım

Çalışmalarla ilgili açıklamasında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Covid-19 salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisimiz tarafından önemli kararlar alındı. Alınan kararlar doğrultusunda ilimizdeki 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız (pazar esnafı hariç) ile 18 yaş ve altı gençlerin yanlarında ebeveynleri olmadan umumi pazar yerlerine girmelerinin yasaklanması nedeniyle Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Galla Pazarı ve Kapalı Pazar Yerinde önlemler aldı. Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç, Zabıta Müdürüm Mustafa Tokay ve Ulaşım Hizmetleri Müdürüm Taner Bilal’in koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında pazar girişlerine alınan kararlarla ilgili uyarı levhaları asılırken, el dezenfektanları da yerleştirildi.

Etrafı bariyerlerle kapatılan pazar yerlerinin girişlerine kurulan 2 kontrol noktasında vatandaşlarımızın ateş ölçümlerinin yanı sıra yaş ile ilgili kontrolleri de yapılmaya başlandı. Sağlığımız için hepimiz için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sabri 3 yıl önce

pazardaki ürünler el değmeden mi yapiliyor ne kadar önlem alisaniz alin bulaşma riski var zaten