Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

Gecen Köyü'nde alt yapı çalışmaları

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın Belediye mücavir alan sınırları içerisinde buluna Gecen Köyü’nde kanalizasyon hattı yakınında bulunan meskenlerin alt yapı gereksinimlerini karşılayarak yaşanan alt yapı sıkıntılarının önüne geçtiklerini söyledi.

Akın “Belediye olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızla bir taraftan mahallelerimizde ve İnkumu tatil beldemizde hizmetler verirken bir taraftan da imkanlar ölçüsünde mücavir alanlarımızda bulunan köylerimizin gereksinimlerini karşılıyoruz. Bu kapsamda kanalizasyon şebekemiz yakınlarında bulunan ve daha önce alt yapı gereksinimlerini foseptik çukurlarla gidermeye çalışan meskenlerin alt yapı ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ekiplerimiz şuan İş makinelerimiz yardımıyla şebekemize kadar 150’lik beton büzler döşeyerek bir meskenin alt yapı ihtiyacını daha karşılıyor. Alt yapı çalışmalarımız vatandaşlarımızdan gelen talepler ve ihtiyaç duyulan diğer noktalarda devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.