Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Genç Mucitler Hünerlerini Sergiledi

Bartın'da Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

Okul Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler hazırlamış oldukları çalışmaları sergilediler. Etkinliğe katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın idareci, öğretmen ve velilerle sohbet ederek yapılan çalışmaları hayranlıkla inceledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Gençlerimizin bilime yönelmesi adına Bartın Belediyesi olarak bizlerde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Kültürel, sanatsal ve sportif alanlarında açmış olduğumuz kurslar ve atölye çalışmaları ile gençlerimize eğitim alabilecekleri birçok sosyal alan oluşturduk.

Bu çalışmalarımızdan bir tanesi olan Bilim Atölyemiz ’de çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Gençlerimizin bilime yönelmesi bu yönde desteklenmesi çok önemlidir. Bartın Belediyesi bu konuda üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.