Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Hava muhalefetine rağmen çalışmalar devam ediyor

Eski Konak Caddesi, Hürriyet Caddesi, Tabakhane Sokak ve Taşköprü Sokak’ta devam eden yol iyileştirme çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın “Vatandaşlarımızın yollarda yaya veya araçla sorun yaşamadan hareket etmesi için yağışlı havalara aldırmaksızın çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda Eski Konak Caddesi, Tabakhane Sokak ve Taşköprü Sokak yollarına fuller malzeme dökerek greyder vasıtasıyla çukurları örtüp silindirimizle ezerek yolları ulaşıma uygun hale getiriyoruz. Doğal Gaz çalışması henüz biten bu noktalarda iyileştirme çalışmamız aynı zamanda bir sonraki aşamada beton parke taşlarla yapacağımız yol düzenleme çalışmalarımızın alt yapısı olacak. Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımız ise yol çalışmaları biten Turgut Işık ve Aladağ Caddelerinde kaldırım çalışması, Eski Konak Caddesi’nde ise hem yol, hem de kaldırım düzenleme çalışması şeklinde devam ediyor. Doğal gaz ve diğer alt yapı çalışmaları sonrasında hasar gören yollarımızı hem yeni yol ve kaldırım programımıza alıyor sırayla yeniden düzenliyoruz. Bozulan yolları ve kaldırımları yeniden düzenlemek ve vatandaşlarımızı mağdur etmemek için tüm gücümüzle çalışarak hava şartları çok fazla engel teşkil etmediği sürece ara vermeden bitireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.