Hayvanseverlerden Başkan'a teşekkür

Belediye Başkanı Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Hayvanları Koruma Derneği Başkanı ve HAYTAP Temsilcisi Nevaz Küçükekşi, üniversiteli hayvan severler Hüseyin Onay, Genç HAYTAP Koordinatörü Fırat Özgül ve BÜ Hayvan Hakları Başkanı Şeyhmuz Yavuz hazır bulundu.

Hayvanları Koruma Derneği Başkanı ve HAYTAP Temsilcisi Nevaz Küçükekşi yaptığı konuşmada Bartın Belediyesi tarafından Yalı Sevgi Parkı’na yapılan tavşan barınağı, Sahipsiz Hayvan Bakım Evi’nde hayvanlara en güzel koşullarda bakılıp sahip çıkıldığı ve sahipsiz kedilerin de unutulmayıp onlar içinde bir bakım evi yapılacağı için tüm hayvan sever vatandaşlar adına Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür etti.
Belediye olarak sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanlara, onlarında diğer canlılar gibi sağlıklı ve iyi koşullarda yaşamaya hakları olduğu bilinci ile sahip çıktıklarını söyleyen Başkan Akın yaptığı konuşmada “Biz sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanları bulundukları yerden alıp temizlik ve beslenme gereksinimlerini karşılayıp tedavi ederek sahip çıkıyoruz. Özenle baktığımız hayvanları sağlıklı şekilde doğal ortamlarına geri bırakıyoruz. Bu bağlamda genişletip daha da modernize edeceğimiz sahipsiz hayvan barınağımıza kedi evini de ekleyeceğiz. Hayvanların da tüm canlılar gibi sağlıklı ve iyi koşullarda yaşamaya hakkı vardır. Bizler hayvanları seviyor bu bilinçle onlar için ne lazımsa yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.