İnkumu'na Mini Belediye Hizmet Binası
İNKUMU’NA MİNİ BELEDİYE HİZMET BİNASI YAPILACAK

Bartın Belediyesi İnkumu tatil beldesinde, hayatı kolaylaştırmak için Mini Belediye Hizmet Binası projesini hayata geçirecek.

Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Mini Belediye projesiyle her yıl bahar ayları itibariyle ziyaretçi akınına uğrayan ve tatil sezonunun başlamasıyla birlikte her gün binlerce insana tatil imkanı sunan İnkumu tatil beldesinde, tüm vatandaşların belediye hizmetlerinden kesintisiz ve hızlı şekilde istifade etmesi sağlanacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın projenin hayata geçirilmesiyle birlikte İnkumu tatil beldesinde yaşayan insanların su faturası, emlak vergisi gibi tahakkuk işlemlerini, ilan, su açma kapama ve benzeri çeşitli taleplerini şehir merkezine gelmeden yapabileceklerini söyledi.

Ayrıca Mini Belediye Hizmet Binası’nda 24 saat göreve hazır itfaiye araçlarının olası yangınlara hızlı ve etkili müdahale için hazır bulundurulacağını belirterek alt yapıda ve üst yapıda yaşanabilecek sıkıntıların anında müdahalesi için ise gerekli araç, gereç ve uzman personellerle her türlü sıkıntıya ve talebe anında cevap verebileceklerini önemle ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın „Yeni dönemimizde Bartın’ımız için önemli bir projeyi daha hayata geçireceğiz. Bu çerçevede İnkumu tatil beldemize yapacağımız Mini Belediye Hizmet Binası projemizle, yazın her gün binlerce insanımızı misafir eden bu beldemizde hayatı dahada kolaylaştırarak daha huzurlu, rahat ve sıkıntısız bir tatil imkanı sağlayacağız.

İnkumu tatil beldemize yapacağımız hizmet binamızda da tıpkı şehir merkezimizdeki binamız gibi vatandaşlarımızın belediyemizi ilglendiren konulardaki talep ve ihtiyaçlarını dile getirip hızla karşılayabileceği birimlerimiz yer alacak. Burada da halkımIza en güzel şekilde hizmet vermek üzere bir daire amirimizle kendisine bağlı memur ve işçi personellerimiz hazır bulunuacak. Halk neredeyse oradan, en ihtiyaç duyulan noktada ve en hızlı şekilde yerinden yönetim ilkemizi İnkumu’nda da kesintisiz şekilde hayata geçireceğiz.

DAHA HUZURLU VE DAHA GÜZEL BİR İNKUMU İÇİN

Örneğin olası yangınlara hızlı ve etkin müdahale için itfaiye aracımızla birlikte bir ekibimizde burada 24 saat görev yapacak. Vatandaşlarımız su faturalarını ve emlak vergilerini bu belediye binamızda da kolaylıkla ödeyebilecekler. Ayrıca meydana gelebilecek kanalizasyon tıkanıklığı, boru hasarı, şebeke suyu mesken hattı patlak ve arızaları gibi alt yapı sorunlarına da vidanjör gibi araçlar ve ekipmanlarla donatılmış uzman ekiplerimizle anında müdahale edebilme imkanı bulacağız.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü‘müze bağlı ekiplerimiz çevre düzenleme ve güzelleştirme çalışmalarını yürütürken, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizde ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçecek. Bir taraftanda Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizde vatandaşlarımıza huzur ve güvenle tatil yapabilmeleri için aralıksız şekilde görevlerini sürdürecek.

GELİŞMİŞ CAN KURTARAN HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Gelişmiş can kurtaran hizmetlerimizde aynı şekilde çeken noktalara gerçekleşitirdiğimiz dubalar, zodyak botumuzla boğulmalara karşı görev yapan can kurtaranlarımız, 5 gözetleme kulemiz, 50 metre aralıklarla yerleştirdiğimiz can simitleri, yeşil kırmızı bayrak uygulamamız, uyarı broşür ve afişleriyle kesintisiz şekilde devam edecek“dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumuCemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CHP 10 yıl önce

artik meydanlara siğamiyor kapali pazaryeri yeterli