İnkumu'na yeni danışma bürosu

Belediye tarafından yıkılan büro ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın İnkumu tatil belgesi girişine daha hoş bir görünüm kazandırmak için eski betonarme büroyu yıkarak kentin ahşap mimarisini sembolize eden hoş görünümlü bir büro yapacaklarını söyledi.

Başkan Akın açıklamasında “Belediye olarak bahar ayında ziyaretçilerin gelmeye başladığı İnkumu tatil beldemizde kış aylarından itibaren alt yapı, yol ve çevre düzenleme gibi çalışmalara başlıyoruz. Bu kapsamda ilk olarak burada yaşayan ve tatil için bulunan vatandaşlarımızın, su faturalarını ödemesi, sıkıntılarını, taleplerini iletmesi ve ilan işlerinin yapılması gibi hizmetlerinin görüldüğü Danışma ve Hizmet büromuzu yıktık. Buraya yaz sezonu öncesinde Bartın’ın yöresel ahşap evi mimarisini temsil edecek ahşap ve hoş görünümlü bir büro hazırlayarak aynı hizmetlerin bu bürodan verilmesini sağlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.