Öne Çıkanlar Abdipaşa Mavi Kapak Ahmet Bensiz Ramazan Belediye Dinlenme Evi Karabük TÜİK Ulus

İnkumu'nda Çalışmalar Hızlandı
Foto galeriye git
İNKUMU‘NDA ÇEVRE DÜZENLEME VE GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Bartın Belediyesi’nin İnkumu tatil beldesinde başlattığı sezon hazırlıkları çevre düzenleme ve güzelleştirme faaliyetleriyle sürüyor. Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tatil beldesinde merdiven, tabela, çöp kovası ve oturak gibi mat ve kirli görüntü oluşturan noktalarda boyama çalışmaları yapıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, İnkumu‘nu daha güzel, daha huzurlu bir hale getirmek için ve beldede hayatı kolaylaştırmak için ne gerekirse yapmaya devam ettiklerini söyledi. Akın açıklamasında „Belediye olarak tatil beldemize gelen vatandaşlarımızın huzurla dinlenmelerini ve tatil yapmalarını sağlamak için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede şimdide mat ve kirli görüntü oluşturan merdiven, tabela, oturak, çöp kovası gibi noktaları boyuyoruz. Çalışmalalarımız bundan sonrada ihtiyaç dudulan her noktada hızla sürecek“ dedi.

İNKUMU’NDA YEŞİL ALANLAR DÜZENLENİYOR YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İnkumu tatil beldesinde yeşil alan düzenlemelerine ve yabani ot temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarlai ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın İnkumu tatil beldesinde huzurlu bir tatil ve dinlenme ortamı oluşturmak için ne gerekirse yapmaya devam ettiklerini söyledi. Akın açıklamasında „İnkumu tatil beldemizde başlattığımız sezon hazırlıklarımız süratle devam ediyor. Bu çerçevede Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı işçilerimizle yeşil alan düzenlemelerine ve çabuk uzayıp kuruyarak hem kolay alevlenen hemde görüntü kirliliği oluşturan yabani otları temizlemeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayıp İnkumu‘nu en güzel şekilde vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız“ dedi.

GELENEKSEL EL SANATLARI SATIŞ REYONU BAKIMDAN GEÇİYOR

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bartın Belediyesi Geleneksel El Sanatları Derneği’nin İnkumu tatil beldesindeki satış reyonunu bakımdan geçirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Geleneksel El Sanatları Derneği’ni hem hanımların ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlamak, hem de geleneksel değerleri yaşatarak kentin bu özelliğiylede tanınmasını sağlamak amacıyla kurduklarını söyledi. Akın açıklamasında „Hanımlar ev ekonomilerine katkıda bulunsunlar, geleneksel el sanatlarımızı yaşatalım ve kentimizi bu özelliğiylede ön plana çıkararak tanıtalım diye kurduğumuz el sanatları derneğimiz amacına uygun şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Belediye olarak İnkumu tatil beldemizde başladığımız sezon hazırlıklarımız kapsamında derneğin buradaki satış reyonunuda bakıma alarak hem kullanışlı olması hemde göze hoş görünmesi için restore etmeye başladık“ dedi.

BARTIN BELEDİYESİ ESKİ SU BORULARINI YENİLİYOR

Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İnkumu tatil beldesinde eski ve hasarlı su borularını yeni borularla değiştiriyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın 12 nolu Sokak’ta kullanım ömrü dolmuş eski borular dolayısıyla yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek için 125 metre uzunluktaki eski su şebekesi hattını yeni borularla değiştirdiklerini söyledi. Akın açıklamasında „Belediye olarak Bartın’ımızın mahallelerinde ve İnkumu tatil beldemizde hayatı kolaylaştırmak için ne lazımsa yapmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede şimdide Su İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizle İnkumu‘nun 12 nolu sokağında bulunan 125 metre uzunluktaki eski su hattını, dayanıklı borularla yeniliyoruz. Bu sayede kullanım ömrü dolmuş eski borular dolayısıyla oluşabilecek su kesintilerinin ve sıkıntıların önüne geçmiş oluyoruz“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumuCemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 10 yıl önce

geçengün inkumuna gittim, ama kumların üzerinde çöpler birikmiş, görüntü çok kötüydü. hadi goca bartınlılar neyse, buna alışabilir zamanla, ama bartın dışından gelen turistler için durum hiç içaçıcı değildi. inşallah mayıs ayı sonuna temizlenir inkumu, a

Avatar
demir 10 yıl önce

çaktırmadan kaldırımdaki ağaçları kestiniz kaldırımı genişletmek için ama o güzelim ağaç lar ı koruyup kaldırımı öyle düzenlemek zor geldi dimi...malum iktidar parti böyle ağaç kesse yıkılırdı ortalık yazık :(