İşte Aldatmaz'ın Yerine Görevlendirilen İsim

Bartın İl Genel Meclisi Aralık ayı toplantılarının 1. Birleşimi İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Meclis'in Aralık ayı toplantılarının 1. Birleşimi İl Genel Meclisi Toplantı Salonunuda İl Genel Meclis Üyeleri Hikmet Özdilkural, İrfan Ekmekçi, Mustafa Güney, Murat Erfındık, Recep Regaip Bayraktar, Savaş Buyurman, Hasan Karakurt, Ercan Uyan, Orhan Çaça ve Sefai Dikyurt’un katılımıyla İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündeme geçmeden önce Ak Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı için görevinden istifa eden Yusuf Ziya Aldatmaz'dan boşalan meclis üyeliği görevine 44 ay aradan sonra ilçe seçim kurulu tarafından görevlendirilen Sefai Dikyurt’ a başarılar dileyen Başkan Dursun 1. Gündem maddesinde yer alan Kayadibi Köyü Köy Yerleşik Alan ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunu okutarak Meclisin işarı oyları sonucu Komisyon raporu doğrultusunda karara bağlandı.

Ardından 2. Gündem maddesinde yer alan Bartın Huzurevi Binası Yapımının 2017-2018 Mali Yılı Ek Çalışma ve Yatırım Programına Alınması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Raporlarını Meclisin işarı oylarına sunarak Karara bağlandığını söyledi.

Sözlerinin sonunda Başkan, yoğun bir çalışmaların ardından aralıksız devam eden Aralık ayı Meclis çalışmaları için kolaylıklar dileyerek bir sonraki Meclisin 05 Aralık Salı günü saat 15:00’ da gerçekleştirileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
su 6 yıl önce

bartınımıza musluklardan akan su istiyoruz

Avatar
dik dur dikyurt 6 yıl önce

hayırlı olsun. senden beklenen şey dik durup usülsuz olan şeyleri ortaya koymandır.