Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Karın İzleri Siliniyor

BARTIN BELEDİYESİ KAR İZLERİNİ SİLMEYE DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce mahallelerde yürütülen kar temizleme ve kaldırma çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor. Konuyla ilgili açıklamasında kentte kar yapışlarıyla birlikte ara vermeden başladıkları çalışmalara yağışlardan sonrada devam ederek hem ulaşımın olumsuz etkilenmesini hem de biriken karların oluşturduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını söyledi. Akın açıklamasında, “Meteorolojiden aldığımız veriler doğrultusunda kar yağmadan önce tedbirlerimizi alarak çalışmalara başlayıp vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasına izin vermedik. Bu kapsamda yağışlar sonrasında da çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ettik. Bir taraftan yol ve kaldırımlarımızı ulaşıma açarken bir taraftan da biriken karları iş makinelerimizle kamyonlarımıza yükleyerek ortadan kaldırdık. Bu şekilde hem ulaşımda sorun yaşanmasını önledik hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırdık” dedi.

BELEDİYE STADYUM SOKAK’TA YOL DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPIYOR

Bartın Belediyesi Gölbucağı Mahallesi’ne bağlı Stadyum Sokak’ta da beton parke taşlarla yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın mahallelerde düzenlenmesine ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapmaya devam ettiklerini belirterek bu çerçevede Stadyum Sokak’ta başlatılan çalışmaları da kısa sürede tamamlayıp vatandaşlara sorunsuz şekilde ulaşım imkanı sağlayacaklarını söyledi. Akın açıklamasında, “Bartın Belediyesi olarak 2014 yılı içerisinde 40 km’nin üzerinde doğal gaz geçen yolumuzu da hızla asfalt ve beton malzemelerle düzenleyerek tamamen sorunsuz hale getirdik. Yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarımıza mahallelerimizin ihtiyaç duyulan noktalarında ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Gölbucağı Mahallesi’ne bağlı Stadyum Sokak’ta da çalışmalara başladık. Buradaki yol ve kaldırımları da en kısa sürede oluşturup vatandaşlarımıza sorunsuz şekilde ulaşım imkanı sağlayacağız” dedi.

TOBB BAŞKANI’NDAN BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN’A ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette TSO Başkanı Cihat Çakır, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fırıncıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunu ve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti.
Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti.

BAŞKAN AKINA BİR ÖDÜL’DE TSO’DAN

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni’nde kente verdiği hizmetler dolayısıyla şükran plaketi takdim edildi. Akın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleşen Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni ve Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi Protokolü İmza Törenine katıldı. Tören’de Akın’a memlekete verdiği hizmetler dolayısıyla layık görüldüğü şükran plaketi TSO Başkanı Cihat Çakır ve Genel Sekreter Halil Çelen tarafından takdim edildi. Belediye Başkanı Cemal Akın konuşmasında kendisine verilen plaketi çok anlamlı bulduğunu ifade ederek Bartın Ticaret Odası’na t teşekkür etti.  Akın açıklamasında ayrıca TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Bartın’a teşrifleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek törende imzalanan Sosyal Bilimler Lisesi Protokolünün hayırlı uğurlu olmasını diledi. Törende ayrıca 2013 yılı vergi rekortmenleri listesine girerek ödül almaya hak kazanan kişi ve kurumlara plaketlerini veren Belediye Başkanı Cemal Akın etkinlik sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.