Kartal'dan 19 Mayıs mesajı

Meclis Başkanı KARTAL, bayram dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak, Yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 92. yıldönümünün, coşku içinde, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek kutlandığını belirtti.

Bu günün, "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanmasının ülkenin geleceği olan gençlerle bütünleşme ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmayı da sağladığını ifade eden Başkan KARTAL, şunları kaydetti:

"2023 yılına odaklandığımız şu günlerde, ülke kalkınmasını sağlayacak olan gençlerimizin, modern çağın gereklerine uygun olarak yetiştirilmesi için, bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Gençlerimiz geleceğe emin adımlarla ilerlerken, toplumumuzu derinden etkileyen tüm olumsuzluklardan uzak durmaları, böylece ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri gerekmektedir. Türk Milleti'nin tüm bireyleri, bu konuda gençlerimize güvenerek, geleceğe umutla bakmaktadır.

Bu duygularla, tüm Bartın Halkı'nın ve ülkemizin geleceği olan gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı ve Gençlik Haftasını içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "

Anahtar Kelimeler:
Kartal19 Mayıs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.