Kavallar'daki Yangına Anında Müdahale
İTFAİYE EKİPLERİNDEN YANGINA ANINDA MÜDAHALEDE

Kavallar Caddesi'nde çıkan yangına Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri anında müdahale ederek olası bir can kaybını önledi.

Kavallar Caddesi'nde sebebi belli olmayan bir nedenden ötürü çıkan yangına Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri anında müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında her hangi bir can kaybı yaşanmadı. Yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Cemal Akın aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

AKIN “DAHA GÜZEL BİR BARTIN İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Antik parke taşlarla yeniden düzenlenen Köyortası Mahallesi’nde ki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Cemal Akın görevli personel ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Cemal Akın;” Belediye olarak doğal gaz çalışmaları sonrasında hasar gören yol ve kaldırımları elektrik telefon, kanalizasyon ve yağmur suyu gibi diğer alt yapı gereksinimlerinin de karşılanmasından ve zeminin hazır olma süreci tamamlandıktan sonra eski yapıyı tamamen sökerek yeniden düzenlemeye devam ediyoruz.  Son olarak ta doğalgaz çalışmaları tamamlanarak zemini tesviye edilen Köyortası Mahallesi’nde antik parke taşlarla sil baştan düzenlemeye başladık. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha güzel bir Bartın, daha modern bir şehir olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Halkımıza hizmet borcumuzun olduğu bilincinde olup borcumuzu ödemek için uğraşıyoruz” dedi.

AKIN TALEPLERİ DİNLEDİ

Belediye Başkanı Cemal Akın esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Akın son olarak Yukarı Çarşı, Lütfiye Caddesi'ndeki esnaflar ile Kemer Aile Çay Bahçesi’ni ziyaret etti. Ayrıca Karaçay Piknik Alanı ve Karaköy Muhtarı Burhan Pişkin’i ziyaret eden Başkan Cemal Akın karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.  Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Bir taraftan mahallerimizde devam eden çalışmaları takip ederken bir taraftan da esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip sıkıntılarını ve taleplerini dinliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görüp daire müdürlerine anında talimat vererek sorunların süratle çözülmesini sağlıyoruz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.