Kedi evi çalışmaları devam ediyor

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın kedi evini köpeklerde olduğu gibi bakıma muhtaç hasta, yaralı ve yavru kedilerin sağlıklarına kavuşuncaya kadar tedavi, temizlik, ısınma ve gıda gibi gereksinimlerini karşılamak için yaptıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “Belediye olarak Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ile hayvanların güzel ortamlarda sağlıklı şekilde yaşama hakları olduğu bilinciyle hizmet veriyoruz. Bu sebeple sahipsiz hayvan barınağımızda, mahallerimizden aldığımız bakıma muhtaç hasta, yavru, gebe ve yaralı köpeklerin temizlik ve tedavilerini yapıyor ısınma ve gıda gibi tüm gereksinimlerini karşılayıp sağlıklarına kavuştuklarında doğal yaşam ortamlarına geri bırakıyoruz. Şimdi de aynı şekilde kediler içinde bir çalışma yapıyoruz. Şu an yapımı devam eden kedi evimiz tamamlandığında bakıma muhtaç kedileri de hasta yavru veya gebe olma durumlarına göre, uygun bölümlerde bakıma alarak temizlik, ısınma, gıda gibi ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tedavisi tamamlanan kedileri de köpeklerde olduğu gibi veteriner hekimimizce yapılan kısırlaştırılma ameliyatı sonrası iyileşme süreleri bittiğinde doğal yaşam alanlarına geri bırakacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kedi Evi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.