Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Amasra Sezai

Kemerköprü Arka Sokak iyileştiriliyor

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, talepleri anında değerlendirerek vatandaşlar için hayatı kolaylaştıracak hizmetler vermeye devam ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın “Belediye olarak, yerleşim alanlarının kanalizasyon, su gibi alt yapılarının ve mevcut yolların düzenlenmesi gibi gereksinimlerini karşılamakla kalmıyor buralardaki alternatif yolları da açarak ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Ekiplerimizle şuan Kemerköprü Arka Sokak’ta da böyle bir çalışma yapıyoruz. Burada greyder yardımıyla tesviye ettiğimiz yolu balans malzeme ile sıkıştırarak düzenliyoruz. Görüldüğü gibi belediyemize gelen talepleri ve kentimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm gücümüzle çalışıp vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak hizmetler vermeye devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.