Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Keson Kuyu Su Terfi hattına Yeni Boru

BARTIN BELEDİYESİ SU TERFİ HATTININ YERİNİ YENİ BORULARLA DEĞİŞTİRDİ

Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Esentepe Mahallesi’nden geçen Potbaşı keson kuyu su terfi hattının 80 metrelik bölümünün yerini değiştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın mahallede oluşan yeni yapılar dolayısıyla hattın yerini değiştirdiklerini belirterek bu çalışmayla birlikte borularıda yenilediklerini söyledi.

Akın açıklamasında „Potbaşı mevkiinden gelen keson kuyu su terfi hattımız Esentepe Mahallesi'nden geçerek arıtma ve depolama tesislerimize ulaşmakta. Şu an Su İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz bu noktada oluşan yeni yapılar dolayısıyla hattın 80 metrelik bölümünün yerini değiştirmek üzere çalışmalara başladı. Ekiplerimizle buradaki eski PVC boruları devreden çıkarıp, 300'lük HDPE borularla oluşturduğumuz farklı bir yerden geçireceğiz. Bu noktadaki çalışmalarımızı da hızla tamamlayıp her hangi bir su sıkıntısına meydan vermeyeceğiz“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.