Kozcağız'da Bahar Temizliği

Kozcağız Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda bahar ayının gelmesiyle birlikte, rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra kapsamlı bir genel temizlik çalışmasına başladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Kısa süre önce başlayan bahar temizliği kapsamında, cadde ve sokaklardaki rutin temizlik çalışması ile birlikte, Belediye hizmetleri de aralıksız devam ediyor. Mahallelerin yanı sıra girilmedik sokak bırakmayan ekipler; orta refüjler, sokak araları, park ve bahçeler, yol kenarları, yürüyüş yolu olmak üzere geniş çaplı bir çalışma sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında yollar ve kaldırımlar itfaiye ekipleri tarafından yıkanıyor. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ‘’ Mevcut projelerimizi hayata geçirirken diğer yandan da Beldemizi yaptığımız rutin çalışmalarla temiz tutmaya özen gösteriyoruz. Amacımız hemşerilerimizin daha temiz, bir ortamda hayat sürdürmelerini sağlamaktır dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kozcağız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.