Kozcağız'da Doğalgaz İçin İlk Adım

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaptığı temaslar sonucu, Kozcağız'a doğalgaz geleceğini bunun için girişimlerin devam ettiğini belirtmişti. Bunun üzerine Akmercan Batı Karadeniz firması ile ilk görüşme sağlandı.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Akmercan Batı Karadeniz Bölge müdürü Bekir Selçuk ve Akmercan Batı karedeniz Doğalgaz İl sorumlusu Murat Tutal’ı makamında ağırladı. Mali Hizmetler Müdürü Muhammet Özyapı ve Fen İşlerinden Dilek Özkazanç’ın hazır bulunduğu toplantıda, Kozcağız’ın coğrafi konumu olmak üzere birçok konuda istişarede bulunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Karaman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kozcağız’ın doğalgaza kavuşması için, gerekli yasal sürecin devam ettiğini, Akmercan Batı Karadeniz Doğalgaz firmasının, fizibilite çalışmalarına bugünden itibaren başlandığını, yasal süreç ve ön hazırlıklar için yapılan görüşmenin oldukça olumlu olduğuna dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
Kozcağız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.