Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Meclis'ten ABD'nin Kudüs Kararına Kınama

Bartın İl Genel Meclisinin 4. birleşiminde ABD'nin Kudüs kararı kınandı.

Aralık ayı toplantılarının 4. Birleşimi İl Genel Meclisi Toplantı Salonumuzda İl Genel Meclis Üyeleri Hikmet Özdilkural, İrfan Ekmekçi, Mustafa Güney, Murat Erfındık, Savaş Buyurman, Hasan Karakurt, Ercan Uyan, Orhan Çaça ve Sefai Dikyurt’un katılımıyla İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündeme geçmeden önce Başkan Dursun Amerika Birleşik Devletlerinin Kudüs’ü İsrailin başkenti olarak tanıyacaklarını belirten açıklamasını Bartın İl Genel Meclisi olarak bu yanlış kararı şiddetle kınadıklarını söyleyen Başkan Dursun ABD nin Müslümanların ilk kıblesi ve göz bebeği olan Kudüsü İsrailin Başkenti olarak tanıma kararının yine uluslar arası hukuka da aykırı bir karar olduğunu o nedenle bölgenin geleceğini tehdit eden bu kararı 1.5 milyarlık İslam aleminin de tanımayacağı bir karardır diyerek Müslümanların ilk kıblesi Kudüse başta aziz milletimiz İslam dünyası ve bütün insanlık sahip çıkacaktır dedi

Yapılan kınamanın ardında 3 Gündem maddesini görüşerek karara bağlayan İl Genel Meclisi toplantısı 8 Aralık saat 11:00 de toplanmak üzere birleşim sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Kudüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.