Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Mobese Emniyet'e Devrediliyor

Toplantıda Eylül/2011 gündemine 4 madde daha ilave edildi. Ali Kartal Başkanlığı’ndaki İl Genel Meclisi Eylül/2011 toplantılarının üçüncü birleşiminde Dış İlişkiler Müdürlüğü’nün talebine göre gündeme Mobese Devri, Kültür Merkezi Binasının Devri, Mali Hizmetler Müdürlüğünün talebine göre İller Bankası Köy Ödenekleri, Kumluca Konak Köyü Grup Yolu maddesi eklenirken gündem maddesi açılış-kapanış dışında 25’ye çıktı.

Gündeme 4 Madde Daha Eklendi

İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan Eylül/2011 ayı üçüncü birleşiminde gündem maddeleri arasına 4 madde ilave edildi. Mobese Devri gündemin 23. , İller Bankası Köy Ödenekleri gündemin 24. , Kültür Merkezi Binasının Devri gündemin 25. , Kumluca Konak Köyü Grup Yolu gündemin 26. Maddesi olarak eklendi.

Gündem Maddesinde Yer Değişikliği Yapıldı

Meclis Başkanı Ali KARTAL’ın önerisi ile gündemin 23. Maddesinde olan . Mobese Devri 12. Maddeye, gündemin 12. Maddesinde olan Atletizm Pisti Işıklandırması ile ilgili ödenek aktarımı 22. maddesine, 24. Maddesinde olan . İller Bankası Köy Ödenekleri 13. Maddeye, gündemin 13. Maddesinde olan Jandarma Kamera Güvenlik Sistemi ile ilgili ödenek aktarımı 24. Maddesine, 25. Maddesinde olan . Kültür Merkezi Binasının Devri. 16. Maddeye, gündemin 16. Maddesinde olan Ödenek Talebi ile ilgili komisyon raporu 25. Maddesine alındı.

5 Madde Komisyonlara Havale Edildi

Gündemin 12. maddesinde yer alan Mobese Devri maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince karara bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na, Gündemin 13. maddesi olan İller Bankası Köy Ödenekleri maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince görüşülüp karara bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na, Gündemin 14. maddesi olan Belediyeler Birliğine Üye Olunması maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince görüşülüp karara bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’na, Gündemin 15. maddesi olan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince görüşülüp karara bağlanmak üzere Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

İL MİLLİ EĞİTİM DANIŞMA KURULUNA ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Ali KARTAL Başkanlığı’nda yapılan Ekim/2010 toplantılarının 1. birleşimine Kurucaşile İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan ÖZÇELİK mazeretinden dolayı katılmazken, meclis üyelerinin oybirliği ile izinli sayılmasına karar verildi. 06.09.2011 tarihinde yapılan Ali Kartal Başkanlığı'ndaki meclis toplantısının ikinci birleşiminde 5 madde görüşüldü. Toplantıda Eylül/2011 gündemine 1 madde ilave edildi. Ali Kartal Başkanlığı’ndaki İl Genel Meclisi Eylül/2011 toplantılarının ikinci birleşiminde Dış İlişkiler Müdürlüğü’nün talebine göre gündeme Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu maddesi eklenirken gündem maddesi açılış-kapanış dışında 22’ye çıktı.

Gündeme 1 Madde Daha Eklendi

İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan Eylül/2011 ayı ikinci birleşiminde gündem maddeleri arasına 1 madde ilave edildi. Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu gündemin 22. maddesi olarak eklendi. Meclis Başkanı Ali KARTAL’ın önerisi ile gündemin 22. Maddesinde olan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 11. Maddeye, gündemin 15. Maddesinde olan Ek Çalışma (Yatırım) Programı ile ilgili komisyon raporu 22 maddesine alındı.

5 Madde Komisyonlara Havale Edildi

Gündemin 7. maddesinde yer alan Fen Lisesi ve Öğrenci Yurdunun kullanım hakkının Milli Eğitim Müdürlüğüne verilmesi maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince karara bağlanmak üzere Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler ile İçişleri Komisyonu’na, Gündemin 8. maddesi olan Revize Programı maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince görüşülüp karara bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na, Gündemin 9. maddesi olan Ulus Sarnıç Köyü Stablize Yapımı maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince görüşülüp karara bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na, Gündemin 10. maddesi olan İl Özel İdaresi ve MEB Yatırım Programı maddesi incelenmek üzere 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16’ncı maddesi gereğince görüşülüp karara bağlanmak üzere Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na, havale edildi.

İl Milli Eğitim Danışma Kuruluna Üye Seçimi Yapıldı

Gündemin 11. maddesi olan İl Milli Eğitim Danışma Kuruluna üye olarak Recep KANTARCIOĞLU ile Mehmet Ali UĞUR seçildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDİPAŞALI 13 yıl önce

Abdipaşadaki imobeseyide jandarmaya devredin görüntülere ulaşılamıyor