O Proje Hayata Geçiyor
BELEDİYE BAHÇESİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bartın Belediyesi’nin yeni dönem projelerinden olan tarihi Belediye binası arkasında bulunan Belediye Bahçesi’ni düzenleme çalışmaları sürüyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce Rüştiyeler Sokak ile Davut Fırıncıoğlu Sokak arasında bulunan bahçeye uygulanacak düzenleme projesi kapsamında yürütülen zemin hazırlama çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Belediye Başkanı Cemal Akın, bir bölümü aile çay bahçesi olarak hizmet veren, içerisinde Belediye Geleneksel El Sanatları Derneği Teşhir Salonu ile Bartın Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin de yer aldığı bahçeyi; modern bir kafeterya ile, pergola tipi kamelyalarla oluşturulacak oturma alanlarıyla ve birbirinden güzel peyzaj düzenlemeleriyle halka en güzel şekilde hizmet veren, kente yakışır güzellikte bir cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi. Akın açıklamasında, "Yeni dönem projelerimizden olan eski belediye binamız arkasında bulunan Belediye Çay Bahçesi’nin düzenlenmesine ilişkin projemizi hayata geçirmek üzere başlattığımız zemin düzenleme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında bu noktayı da; modern bir kafeteryası olan, görsel anlamda son derece güzel peyzaj düzenlemeleriyle donatılmış, pergola tipi kamelyalardan oluşturulmuş oturma alanlarıyla kente yakışır güzellikte çok daha işlevsel bir yer ve cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Burası aynı zamanda tuvaletinden bahçe içindeki her noktaya kadar engelli vatandaşlarımızın da kolaylıkla istifade edebileceği şekilde düzenlenecektir" dedi.

YENİ BİNALARIN ULAŞIM İHTİYACI DA KARŞILANIYOR

Bartın Belediyesi yeni binaların da alt yapı ve ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Ekipler son olarak Karaköy Mahallesi'ne bağlı Kadıoğlu Sokak'ta yol oluşturma çalışması yaptı. Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmaya ilişkin açıklamasında bir taraftan daha yaşanabilir bir Bartın için alt yapı ve üst yapı düzenlemeleri, çevre güzelleştirme çalışmaları yaparken bir taraftan da aynı hizmetlerden yeni yerleşim alanlarının da istifade etmesi için çalıştıklarını söyledi. Akın açıklamasında; "Karaköy Mahallesi'ne bağlı Kadıoğlu Sokak çevresindeki yeni binalara ulaşım kolaylığı sağlamak için iş makinelerimizle yol oluşturma çalışması yapıyoruz. Belediye olarak bundan sonra da bir taraftan daha yaşanabilir bir Bartın için canla başla çalışırken bir taraftan da yeni binaların da hizmetlerimizden faydalanması için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz " dedi.

KANALİZASYON ARIZASI ONARILDI

Bartın Belediyesi mahallelerde alt yapı ihtiyaçlarını karşılamaya ve hizmetlerin kesintisiz şekilde sürmesi için gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Dallıca bölgesinde meydana gelen kanalizasyon arızasını kısa sürede onardı. Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada belediye hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürmesi ve vatandaşların meydana gelen arızalardan dolayı sıkıntı yaşamaması için ne gerekirse yaptıklarını söyledi. Akın; "Belediye olarak tüm belediye hizmetlerimizin kesintisiz şekilde sürmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Bu çerçevede kentteki tüm alt yapı hatlarımızı da düzenli olarak bakımdan geçiriyor arızalara kısa sürede müdahale edip vatandaşlarımızın mağdur olmasını önlüyoruz. Son olarak Hürriyet Mahallesi kanalizasyon hattının geçtiği Dallıca mevkiinde meydana gelen bir arızaya kısa sürede müdahale ederek hasarlı boruları yenileriyle değiştirdik. Çalışmalarımız buradan sonra ihtiyaç duyulan her noktada sürecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa maden 9 yıl önce

Sayın başkanım bartın Kurucaşile sarı deresi koyu ne yani küre dağlarına giden yollara gidip bir baksaniz çocuklarımız o kadar o bozuk yollardan okula gidiyorlar allah korusun çocukları götüren servis araçları anlık bir hata yapsalar bitti sayın başkanım yollarımız çok kotu ilgilenmenizi arz ederim saygilar

Avatar
bartınlı @mustafa maden 9 yıl önce

bartınlı yollarda sanki otoban