Öğrencilere Başarı, Sağlık Çalışanlarına Kutlama

AKIN TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

Belediye Başkanı Cemal Akın, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Cemal Akın mesajında, sağlık çalışanlarının insanların daha sağlıklı ve mutlu şekilde yaşaması için zor şartlarda fedakârca çalıştığını belirtti. Akın mesajında, "Doktorlarımız ve Sağlık Çalışanlarımız; İnsan hayatını her şeyin üstünde tutarak, iyileştirmek, yaşatmak ve yaşam kalitesini arttırmak gibi son derece önemli, saygın, onurlu ve kutsal bir vazifeyi yerine getirmekte ve bunu için bütün zorluklara rağmen, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza halkımız adına şükranlarımı sunuyor 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

BAŞKAN YGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Mart Pazar Günü saat 10.00 ile 12.40 arasında gerçekleşecek olan (YGS) Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı için bir mesaj yayınladı.  Başkan Akın mesajında, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek “Hafta sonu gerçekleşecek olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na katılacak tüm öğrencilerimize, heyecan ve stresten uzak, hazırlık süreçleri boyunca harcadıkları emek ve çalışmalarının karşılığını alabilecekleri başarılı bir sınav diliyorum. Öğrencilerimizin alacağı her başarıda büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizi ve evlatlarını büyük fedakârlıklarla en iyi şekilde yetiştiren anne ve babalarını şimdiden kutluyorum“ dedi. Başkan Cemal Akın ayrıca vatandaşlardan 15 Mart Pazar günü saat 10.00 ile 12.40 arasında gerçekleşecek olan sınav süresince öğrencilerin dikkatlerin dağılmaması açısından sınav yapılan okullar etrafında hiçbir şekilde inşaat, hafriyat ve benzeri gürültülü çalışma yapılmamasına özen gösterilmesini istedi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.