Öne Çıkanlar Karabük Kurucaşile Bartınspor BAKKA Emine KOÇOĞLU Ulus ÇED Zonguldak

Pastane ve Fırınlara Sıkı Denetim

Bartın'da Zabıta ekipleri ekmek ve simit fırınlarında gerçekleştirmiş olduğu denetimlere devam ediyor.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri ilimizde faaliyet gösteren ekmek ve simit fırınlarında gerçekleştirmiş olduğu denetimlere devam ediyor. İşyeri ruhsatı, hijyen ve gramajların denetlendiği uygulamada kurallara uymayan işletmeler uyarılıyor. Konu ile ilgili açıklamasında denetimlerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Cemal Akın denetimlerde eksiklerini gidermeyen işletmelere cezai işlem uygulayacaklarını söyledi.

Akın açıklamasında “ Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi amacıyla ilgili işletmelerde denetimler gerçekleştiriyoruz.

Yapmış olduğumuz denetimlerde gereken şartlara uymayan işletmelere gerekli uyarıları yaparak eksikliklerini gidermedikleri takdirde yapılacak olan cezai işlemler hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz Halkımızı ilgilendiren ve sorumluluk alanımıza giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bartınlı 4 yıl önce

Bartın zabıtasını tebrik ediyorum.Özellikle pazar ve esnafa yaptığı denetimleri için tebrik ediyorum.Bartında zabıtanın denetim yaptığını duymamıştım hiç şimdiye dek.Başkan artık ustalık dönemine geçiş yaptı sanırım.