Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Şelale 5 Şubat'ta ihaleye çıkıyor

1000 metrekare alan üzerinde 2 kademeli ve oturacak alanların da bulunacağı şelale ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın „5 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanacak ve sözleşme tarihinden itibaren 90 gün içinde şelale bitmiş olacak. Yani Mayıs sonu gibi şelalenin bitirilmesini hedefliyoruz“ dedi.

Şelalenin Asma bölgesine canlılık katacağına değinen Başkan Akın „ Şelaleyi yapacağımız alan atıl vaziyette idi. Bu alanı değerlendirerek halkımızın istifadesine sunuyoruz. Şelale yapımı tamamlandığında hem bu bölge canlanacak, hem de vatandaşlarımızın rahatlıkla gidip dinlenebileceği mekân oluşacak“ dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli söler 11 yıl önce

SAYIN başkanım sizi seviyoruM yaptıklarınız da bazısını takdir ediyorum lakin bartın halkını uyarın esnaflarıda uyarım kemerköprü ayağı tuvaletin ve yanındaki kahfenin ırmak tarafını bir bakın ırnağa varınçaya kadar çöp yığını ha keza samada ve kaldırım -ların yanlarındaki boşluklarda öyle siz ne kadar eser yapsanız bu pislileri önleyemediğiniz için eksi puan alırsınız bunu iyi niyetimle söyliyorum başarılar.

Avatar
Emekli vatandaş 11 yıl önce

Sayın Başkanın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz.Ancak işler aciliyet sırasına göre yapılsa daha doğru olur diyorum.Eski Belediye binası arkasındaki, bahçe çok kötü durumda, oradan halk yeterince faydalanamıyor.Bahçenin acilen yeniden düzenlenmesini ve orada daha çok insanın oturup dinlenebileceği şekilde düzenlenmesini istiyoruz.

Avatar
ismet Çelik 11 yıl önce

O kadar sorun varken buyrun şelale başına.Ya bu israf nedir anlamıyorum.Daha önemli sorunlar varken neden görsel şeylere kaçıyorsunuz anlam vermek mümkün değil.Ne faydası var bu şelalenin veya yaptırdğınız havuzun.Dere ıslahı yol ve kanalisazyon çalışması gibi sorunlara eğilseniz daha mantıklı.Zira yolda araba ile gitmek bir yana yürümek bile eziyet olmaya başladı.Park sorunu ve işgal edilen kaldrımlar konusundaki çalışmalar ise sadece medyatik ve göstermelik olarak kaldı.Lütfen daha düşünceli davranın bu görselliğin kimseye faydsı yok.

Avatar
Engelli vatandaş 11 yıl önce

Sayın Akın Tokide Yaya kaldırımlarının hiçbir yerinde, engelli rampası yok.Fakir bir aile içinde ,Kurumlar içinde, her zaman lüks israftır.Bu gibi durumlara Atalarımız" Şaskın ördek gerisi geriye dalar demiş.Yaya yollarında dahi, bu kadar sorun varken ,siz neyin peşindesiniz,

Avatar
HİZMETLER 11 yıl önce

çevre düzenlemesine harcanan paralarla neler yapılabilir kim bilir. hiç bir faydası da yok havuzun kenarından geçerken bakıyoruz oturup dinlenecek vaktimiz bile yokki. hem herşey bitti çevre düzenlemesine gelseydi keşke sıra o kadar çok şey vardır ki eksik olan. ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmektir önemli olan. okulların bahçeleri var mesela gerçekten + puan kazanılmak isteniyorsa en gerekli yerlerdir. ve sadece bu birtane örnek daha nice eksiler vardır artı olacak. görebilmek güzeldir bu eksileri.

Avatar
bartınlı biri 11 yıl önce

yorumları okudumda bazıları israf demiş. israfı bu belediyeden önce görmeyenler israfın ne olduğunu bilmiyor demektir. size ve çalışanlarınıza Allah kolaylık versin. sizi eleştirenlerin sözü ile "Durmak yok sayın başkanım yola devam"

Avatar
ismet çelik 11 yıl önce

İnsanlar sadece siyasi görüşlerinin doğrultusunda yorum yaparsa hizmet de hayal olur.Kafalar kumda olunca tabi böyle şeyler normal.Bak insanlar yol hizmeti vb. şeyler beklerken adam hala anıt yaptırma , şelale yaptırma derdinde.Ama bunlar size artı değer katmıyacak sayın başkan halkın belediyeden ne kadar rahatsız olduğu aşikar.B

Avatar
sade vatandaş 11 yıl önce

söz edilen icraatı iktidar mensubu birisi yapsa cok güzel harika hizmette sınır yok olur,muhalif yaparsa tu kaka olur..el insaf diyorum...en azından su sekilde ifade edebilirdiniz;baskanım cok güzel bir proje ama su su eksiklerimizide gidermenizi bekliyoruz,ssurada söyle bir sorunumuz var gibilerinden..ama yoo hayır,başkan başka bir partiye mensup ya,hemen sallayalım gitsin..ayrıca israf deniliyor,israfın daniskasını yılmaz tunc bey yıllardır yapıyor..yapılan duble yolların ne halde oldugunu,köylere yapılan sözüm ona asfat yolların delik deşik ahlini görüyoruzz.asıl israf budur,yandaş müteahhitlerine para kazandırmak için yapmış görülen ama aslında göz boymakatan öteye gitmeyen icraatlardır...