Sıra Kaldırım İşgallerinde
foto galeri

Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalarla ilgili açıklamasında esnaflarca satışa sunulan malların yaya yollarını işgal etmesini önlemek için düzenli olarak denetimlerde bulunduklarını belirtti.

Akın açıklamasında “Belediye olarak kent merkezinde görevlendirdiğimiz zabıta ekiplerimizle esnaflarca satışa sunulan ürünlerin kaldırımları işgal etmesini önlüyor vatandaşlarımızın kaldırımlarda huzur ve güven içerisinde yürümesini sağlıyoruz. Bu sebeple düzenli olarak denetimlere çıkan ekiplerimiz kaldırım işgali yapan esnaflara gerekli müeyyideleri uygulamakta. Düzenli olarak devam edeceğimiz denetimlerimiz neticesinde ihtarlara uymamakta ısrar edenlere gerekli cezalar verilecektir” dedi.



Anahtar Kelimeler:
Bartın BelediyesiZabıta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suat 11 yıl önce

oyum ilkkez mhpye aslında cemal başkana.

Avatar
İLKNUR YILMAZ 11 yıl önce

sayin başkan ayni duyarliliği yukari çarşidaki balmar marketin önü içinde gösterir diye umuyoruz, hem yaya, hem taşit trafiği o market nedeniyle felç....

Avatar
göstermelik 11 yıl önce

hareketler bunlar

Avatar
Sağ gösterip sol vurmak 11 yıl önce

iki gün önce öğlen saatlerinde şadırvan caddesinde bir ayakkabıcının önünden geçtim en az 100 çift ayakkabı kutusu tamamen kaldırımı kaplamıştı, ve yine akşam 19:00 sularında aynı ayakkabıcının önünde aynı görüntüyle karşılaştım. önce halk mı yoksa halktan esnaf mı?

Avatar
Bartınlı 11 yıl önce

hendekyanı balmar hem kaldırımı hemde yoldaki cepi işqal etmiş durumda...her nedense oralar görülmüyor....cepte gün boyu balmarın aracı ve market arabaları dürüyor...kaldırımdan zaten yürüyemiyorsunuz....

Avatar
acaba zabıtalarımız neden hükümet caddesi 11 yıl önce

başındaki baş işgalci, besici, tavukçu ve yumurta üreticisi olabilişine çok sesli ve çığırtgan simitçi arabasına müdahale etmezler. bir yandan bu simitçiye servis yapan motorlu simitçi arabaları günün her saattinde sık sık servis simit taşırlar ve günün her saatinde özel ve lüks arabalar gelirler simit alırlar. paket yapma,para üstü alıp verme,simit kolisi indirme,yükleme bu sırada aşırı zaman kaybı, aşırı trafik kargaşası ve sıkşması, klakson sesi ve görüntü kirliği,eksoz kirliği ve bir sürü hakaretler ve bağırışmalar olmaktadır emniyet, belediye ve diğer üst derece yetkililer bu olayı ve bunun benzerlerinin niçin üzerinde durmazlar. bartın halkı ve kendi görevleri ğereğide bir dayanışma yapsalar ne iyi olur.

Avatar
mete 11 yıl önce

şadırvan caddesi hendekyanı cadddesi yukarı çarşı buralarda esnaf hep kaldırımda.çarşı içinde adamın çay ocağı var ama önü çay bahçesi zannedersin.bunlar önlenmezse önüde alınamayacak

Avatar
Ali 11 yıl önce

Reklam kokan hareketler bunlar,
İcraat gorelim , laf degil