Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Spor ve yaşam parkının temeli atıldı

BARTIN Belediyesi tarafından projelendirilen, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkının temeli atıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Orduyeri mahallesinde 20 bin metrekalik alana yapılacak olan Kaynarca Spor ve Yaşam Parkının Açılışına MHP’li Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, “20 bin metrekarelik Kaynarca Spor ve Yaşam Parkında, Voleybol, basketbol, mini golf sahaları, tenis kortu, kaykay pisti, buz pateni pisti, dinlenme alanları, kafeterya ve yaşam merkezi ve bin metrekarelik 4 adet çocuk oyun parkının 12 bin metrekarelik alanı 3 milyon tl’ye ihalesi yapıldı. 6 bin metrekarelik alanı belediye kendi imkanlarıyla yapacak. Toplam 4,5 milyon tl’ye mal olacak. Bununda parası şu anda burası tamamlanınca bartında yaşayan insanlarımızın rahat rahat nefes alabileceği, çocuklarıyla hoşça vakit geçirebileceği bir alan olacak. Yaşam parkını elimizdeki imkanlar ölçüsünde en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Daha sonra duaların okunması ve kurban kesiminin ardından Kaynarca Spor ve Yaşam Parkınının temeli atıldı.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Kaynarca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.