Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Taşhan İş Merkezi Geliyor

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, İş Merkezi için başlattıkları proje çalışmalarının tamamlandığını ve projeyi 11 Mart 2013 tarihinde yapılacak ihale kapsamında hayata geçireceklerini söyledi.

İŞ MERKEZİ TARİHİ TAŞHAN MİMARİSİNE UYGUN YAPILACAK

Açıklamasında, İş Merkezi’nin Tarihi Taşhan Mimarisine uygun şekilde projelendirildiğini ifade eden Başkan Akın “Göreve başladığımız günden beri kararlılıkla gerçekleştirdiğimiz karanlık noktaları aydınlatıp atıl vaziyetteki yerleri güzelleştiren projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu defada yine atıl haldeki eski terminal alanını Osmanlı mimarisi örneklerinden tarihi Taşhan mimarisiyle inşa edilmiş modern bir İş Merkezi olarak kentimize kazandırmayı amaçlıyoruz. Belediye olarak bir süre önce çalışmalarını tamamladığımız bu projemizi hayata geçirmek için ihale hazırlıklarına başladık” dedi.

ESKİ TERMİNAL ALANI ŞEHRİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Belediye Başkanı Cemal Akın, İş Merkezi’nin hazırlanan proje doğrultusunda 11 ayda tamamlanmasının planlandığını belirttiği açıklamasında, bu projeyle atıl haldeki eski terminal alanının şehrin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Başkan Akın “11 Mart 2013 tarihinde gerçekleşecek ihale sonrasında yapımına başlanacak bu İş Merkezi’miz, 5100 M2 kullanım alanı olan, bodrum, zemin kat ve 2 normal kattan oluşan, içi avlulu bir ticari yapı şeklinde olacak. Birinci katında iç avluya ve yola bakan dükkânlar olacak.
İhale kapsamında 11 ayda tamamlanmasını planladığımız bu yapı aynı zamanda içerdiği Nikâh Salonu ve Çok amaçlı salonu ile birlikte sadece İş Merkezi olarak değil sosyal etkinliklere ve çalışmalara da hizmet vererek her kesimden insanımıza hitap edecek bir cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Taşhan İş Merkezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet 11 yıl önce

taşhan iş merkezi tıpkı yalı sevgi parkı gibi belediyecilik anlamında çağ atlayan bartın'a yakışan, önümüzdeki 30-40 yıla hitap edecek bir çalışma bravo bartın belediyesi! bravo sayın cemal akın!

Avatar
HASAN 11 yıl önce

yandas takım bu beledıye baskanı olacak zat sehır otogarını eskı yerıne alalım dıye ımza toplarken aklı nerdeydı ne ıcın ugrasıyordu bartınlıya sorsaya bı buraya ne yapalım dıye guluyorum baskanın komık hallerıne

Avatar
NECMİ YILDIRIM 11 yıl önce

cemal başkanımızıa sonsuz teşekkürlerimi sunarım bir bartın çocugu olarak.internette gezen bi geyik vardır bilirsiniz'hadi ateistler bunuda açıklayın bu cemal başkan nasıl bu kadar çok fazla hizmet yapıyor diye':d

Avatar
ÖZ BARTINLI 11 yıl önce

başkanim allahraziolsunsenden bartinimiz böyle hizmet hiç görmemiştir bazilari böyleşeylere alişkindeğiler adamlar delirecekler senonlarin kusurlarina bakma onlar böyçalişmalara alişkindeğiller zamanla alişacaklar sen işine devamet bartin halki herşeyi ayna gibi seyrediyor allah raziosun bartin ancak şehir olmya bakladi çakallar nasil kötülüyorsunuz allahtan hiçmi̇ korkmuyosunuz 70 tirilyon borçbile 30 tirilyona inmiştir hdi̇ bkalim uykulariniz kaçsi

Avatar
BARTINLI 11 yıl önce

yali projesi olarak düşünüyorsunuz tamam güzelde,amasra dolmuşlarini,arit ve diğer kirsal kesime giden dolmuşlari nereye kaldirmayi düşünüyorsunuz sayin başkan?

Avatar
Ali 11 yıl önce

hizmetleri kıskananlar çatlasın..

Avatar
Mustafa 11 yıl önce

Sayın başkan,açıklamanızda dediğiniz gibi,karanlık noktaları aydınlığa katıyoruz diye,bundan ötürü sizi tebrik ediyorum.fakat tam şehrin orta yerinde mükemmel bir tarihi dokuya sahip olan Taşhanında içkiciler mekanı olmaktan çıkarılıp turizme ve bartınlılara ailece girebilecekleri bir mekan yapmanızıda sabırsızlıkla bekliyoruz!!Lütfen bu konuyuda gündeminize alın.Başarılarınızın devamını dilerim

Avatar
adam 11 yıl önce

4 yılda,4 proje yapmadı deyenler utansın,
inadına cemal akın....helal sana delikanlı