Topçu Konağı Sil Baştan

Bartın'da Orta Mahalle’ye bağlı Topçu Konağı Caddesinin alt ve üst yapısı yanileniyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç ve Necmi Balık ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Orta Mahalle’ye bağlı Topçu Konağı Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Caddede Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol söküm çalışmaları sürdürülürken, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün de yağmur suyu ve kanalizasyon hattı gibi altyapı çalışmaları devam ediyor.

Sıcak Asfalt İle Yolu Yeniden Düzenleyeceğiz

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın;

“Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından Topçu Konağı Caddesi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Caddede yol söküm çalışmaları devam ederken, bir taraftan da altyapı anlamında gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, teknik personelimizden bilgiler aldım. Tabii inceleme sırasında esnaf dostlarımızla ve vatandaşlarımızla gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

Söz konusu yoldaki söküm çalışmalarının ardından altyapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfalt ile yolu yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.