Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Tüketici Hakları Semineri

Bartın Belediyesi Meclis Salonu’nda Ticaret İl Müdürü Serpil Yüzlü ve raportörler Ertunç Ülkü ve Bilgin Fırıncı’nın sunumlarıyla Tüketici Hakları Bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda katılımcılara, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Piyasa Gözetimi ve Denetimi faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın “Birçok insan alışverişte ve sonrasında sahip olduğu hakları bilmediği için mağdur olabilmektedir. Bu sebeple böyle bir bilgilendirme toplantısının personelimiz içinde faydalı olacağını düşünüyoruz. Personelimizi bu konuda aydınlatan Ticaret İl Müdürü Serpil Yüzlü’ye ve personeline teşekkür ederiz ”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Tüketici Hakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.