Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Üç Mahallede Doğalgaz Çalışması

DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI AYNI ANDA 3 MAHALLEDE YAPILIYOR

Doğalgaz Firması’nın Bartın Belediyesi ile koordineli şekilde gerçekleştirdiği doğalgaz alt yapı çalışmaları Gölbucağı Mahallesi, Tuna Mahallesi ve Kemerköprü Mahallelerinde devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın her aşamasını yakından takip ettiklerini ifade ettiği çalışmaların, Stadyum Sokak’ta ve Türbe Sokak’ta ana hat çalışması şeklinde Eski Cephanelik Sokak’ta ise mesken hatları oluşturulması şeklinde olduğunu söyledi.

Akın açıklamasında “Doğalgaz alt yapı çalışmaları konusunda Doğalgaz firması ile koordineli ve istişare halinde çalışmaya devam ediyoruz. 2014 yılı doğalgaz çalışmalarına 21 Mayıs Çarşamba günü Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı Cephanelik Sokak’ta düzenlediğimiz törenle başlanmıştı. 2012 ve 2013 yıllarında yapılan 70 km hat ile şu an 1000’in üzerinde abone doğalgaz kullanıyor ve toplam 5 bin abone bağlantısı yapıldı. 2014 yılı sonunda bu sayının 10 Bin'e ulaşmasını ve memleketimizde hava kirliliğinin olabilecek en az seviyeye ulaşmasını hedefliyoruz. Çalışmalar şuan Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı Eski Cephanelik Sokak’ta servis-mesken hatları oluşturulması şeklinde devam ederken Gölbucağı Mahallesi’ne bağlı Stadyum Sokak’ta ve Tuna Mahallesi’ne bağlı Türbe Sokak’ta ana hat oluşturulması şeklinde sürüyor. Çalışmaların her aşamasında alt yapıda uzman personellerimizde doğal gaz ekipleriyle birlikte hareket ediyor. Alt yapı personelimiz doğalgaz hattının geçeceği noktadaki kanalizasyon ve su şebekesi gibi hatlarla ilgili yönlendirmeleri yaparken oluşabilecek sıkıntılara da anında müdahale edebilecek şekilde görev yapıyor. Bu çalışmalar esnasında hasar gören yol ve kaldırımlarımızı da çalışma programımıza alarak bu program çerçevesinde hızla düzenleyeceğiz.  Belediye olarak, gerek alt yapıda gerekse üst yapı düzenlemelerimizde, hava koşulları da uygun olduğu sürece çalışmaların, süratle sıkıntısız şekilde gerçekleşmesi ve hedeflenenden daha fazla noktalara ulaşılması için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Doğalgaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan BÜYÜKCENGİZ 10 yıl önce

orduyeri mahallesine ne zaman gelecek. bıktık artık işlerin belediyeye göre savsatılmasından