Ulus'a Örnek Spor Kamp Merkezi

Bartın'ın Ulus İlçesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak tenis kortu ve basketbol sahası yapımına dair sözleşme Bartın Valiliğimiz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından imzalandı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçemizde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak tenis kortu ve basketbol sahası yapımına dair sözleşme Bartın Valiliğimiz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından imzalandığını açıkladı.

“Örnek bir kamp merkezine sahip olacak”

Milletvekili Tunç, “Ulus belediyemize kazandırdığımız Ulus Doğa Park Otel’in önüne stadyum ve kapalı saha’nın ardından Basketbol Sahası ve Tenis Kortu da kazandırarak sporcularımız için örnek bir kamp merkezine sahip olacağız.”Dedi.

“375.000 ₺ ödenek ayrıldı”

“Sözleşme kapsamında Ulus İlçemizde yapılacak olan basketbol sahası ve tenis kortu için 375.000 ₺ ödenek ayrıldı.”Diyen Milletvekili Tunç,

“Ulus Doğa Park Otel’e komşu olarak daha önce FIFA standartlarında Sentetik yüzeyli aydınlatma ve seyirci trübünlü futbol sahası, soyunma odaları ile kapalı sentetik halı saha yapımını gerçekleştirmiştik, aynı alan içerisinde tenis kortu ve basketbol sahasının yapımını da gerçekleştirerek Ulus ilçemize örnek bir sporcu kamp merkezi kazandırmış olacağız.”Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ulus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.