Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Ulus'a Yeni Kaymakam

Bartın'ın Ulus ve Kurucaşile ilçelerinde bir süredir görev yapan kaymakamlar Şeyma Polat ve Zeynep Acar'ın görevleri sona erdi. 

Bartın Valisi Sinan Güner, İlimizdeki  görev süreleri sona eren Kurucaşile Kaymakam V. Şeyma Polat ile Ulus Kaymakam V. Zeynep Acar’a hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 105.Dönem Kaymakamlık Kursu Kura çekim töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çektiği kurada Ulus Kaymakamlık görevine Anıl Alkal'ın ismini çekmişti.

Anıl ALKAL Kimdir? 

Kaymakam Anıl ALKAL 1992 Adana doğumludur. Lise öğrenimini İstanbul (Erkek) Lisesinde tamamlayan Anıl ALKAL 2011 yılında kazanmış olduğu Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2015 yılında mezun oldu.

2017 yılında açılan Kaymakamlık adaylığı sınavını kazanarak Bilecik Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Nevşehir/Ürgüp ve Samsun/Tekkeköy de kaymakam refikliği görevini yürüttükten sonra 07.11.2017 tarihli Bakanlık Makamı onayı ile Ordu/Ulubey ilçesi kaymakam vekilliğine atandı.

Kaymakam Anıl ALKAL, iyi derece İngilizce ve orta derece Almanca bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.