Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Amasra Sezai

Ulus Belediyesi Hizmet Masası 416 22 22

Ulus Belediyesi 24 saat hizmet verecek Hizmet Masası numarası aktif hale geldi. Artık vatandaşlar her türlü şikayet veya taleplerini 0 378 416 22 22 numaralı telefondan Hizmet Masasına bildirebilecek.

Ulus Belediyesi'nden  yapılan açıklamada; "Başkanımızın seçim projeleri içerisinde bulunan "Ulus'ta sorunlara çözüm hızlanacak" başlığı altında beyan ettiği Alo Belediye hizmeti, göreve gelmesi ile internet ortamında başlamıştı. Son olarak da artık 24 saat belediyemize ulaşabileceğiniz HİZMET MASASI numaramız aktif hale geldi. Şimdi vatandaşlarımızın her türlü şikayet veya taleplerini 0 378 416 22 22 numaralı telefondan Hizmet Masasına bildirebilecek. Hizmet Masası da aldığı bilgileri; ilgili bölümlere aktardıktan sonra vatandaşımız adına takip ederek hızlı şekilde bitirilmesini sağlayacak. Her kademede Belediye Başkanımıza bilgi verecek. Belediyemizin şeffaf belediyecilik kapsamında faaliyetlerini paylaştığı www.ulus.bel.tr internet sitesi, facebook, twitter ve instagram hesapları dışında 2. hizmet yılımızda Android yüklü cihazlarda direk sitemize ulaşılması için Ulus Belediyesi Android uygulamasını faaliyete soktuk." denildi.

Anahtar Kelimeler:
UlusHizmet Masası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bartınlı 8 yıl önce

sayın başkan ne yaparsan yap seçimi kaybettin hayırlı olsun.yazık bu devletin parasına