Ulus Belediyesi'ne Çöp Kamyonu ve Arazöz
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ulus Belediyesine bir adet çöp toplama aracı ile bir adet arazöz hibe ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Uzun; “Encümen Kararı ile alımına karar verdiğimiz 335 bin TL değerindeki 1 adet 18 ton, 4x2 Araç üzerine 13m3 Hidrolik sıkıştırmalı ve otomatik boşaltmalı çöp toplama aracı ve 1 adet arazöz aracı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize hibe edildi. İlgili yasal sürecin tamamlanmasının ardından, önümüzdeki günlerde araçlarımız belediyemize teslim edilecek. Bu tahsis sürecinde büyük payı olan Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz TUNÇ’a ve yardımlarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE’ye çok teşekkür ediyorum. Yeni Hizmet araçlarımız Ulus’umuza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
coşkun kuru 10 yıl önce

ulusumuza hayırlı uğurlu olsun sebep olanlardan allah razı olsun

Avatar
sürgün 10 yıl önce

belediye araba alıyor araba şöferleri sürgün diye otele gece bekçiliğine gönderiliyor.seçim bitince sürgünler başladı.

Avatar
Uluslu 10 yıl önce

Başkan reklama başladı demek sıkıntı var iki araç çok mu önemli iktidar gücünde ....

Avatar
belediyeden 10 yıl önce

yalakaların işi bozuldu belediyeyi sömürenlerin işi bozuldu hasetlik ten çatlayacaklar oh ne iyiydi sabah 10 da işe gel başkan belediyeye uğramasın senenin yarısını vekiller başkanlık yapsın sıra şaşınca kavga etsinler işçi parasını almadan onlar alsınlar cenaze ilanın dan hafta sonu parası alsınlar artık bitti bu iş

Avatar
HALK 10 yıl önce

hizmet vermeye başlamadan eleman alan belediye. ne kadar da çok işi varmış küçücük belediyenin de eleman alaala bitiremedi.şimdiki yöenetim bizim işimiz hizmet diyordu dakka bir gol bir eleman aldı almaya da devam...seçime kadar hizmettir şudur budur vaadetleri sonrası boş.kişisel menfaatlerden başka bir şey değil...