Ulus Kaymakamı Göreve Başladı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkan Revep Tayyip Erdoğan tarafından kurası çekilerek Bartın'ın Ulus ilçesine ataması yapılan Kaymakan Anıl ALKAL görevine başladı.

ALKAL, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 25.10.2019 tarih ve 17160 sayılı yazıları ile Ulus'a gelerek göreve başladı.

Anıl ALKAL Kimdir? 

Kaymakam Anıl ALKAL 1992 Adana doğumludur. Lise öğrenimini İstanbul (Erkek) Lisesinde tamamlayan Anıl ALKAL 2011 yılında kazanmış olduğu Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2015 yılında mezun oldu.

2017 yılında açılan Kaymakamlık adaylığı sınavını kazanarak Bilecik Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Nevşehir/Ürgüp ve Samsun/Tekkeköy de kaymakam refikliği görevini yürüttükten sonra 07.11.2017 tarihli Bakanlık Makamı onayı ile Ordu/Ulubey ilçesi kaymakam vekilliğine atandı.

Kaymakam Anıl ALKAL, iyi derece İngilizce ve orta derece Almanca bilmektedir.

* * *

Kaymakam ALKAL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı:

 "Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günde öncelikle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Milletimizin her türlü zorluk ve yokluklara rağmen, istiklal ve istikbali uğrunda topyekûn vermiş olduğu mücadelenin ardından ilan edilen cumhuriyet, bizi tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı yeniden ayağa kalktığımız, Türk milletinin esir edilemeyeceğini bütün dünyaya bir kez daha gösterdiğimiz, tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun."

Anahtar Kelimeler:
UlusAnıl ALKAL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.