Ulus TOKİ Konutları İnşaatı Başladı

320 konutluk Ulus TOKİ Konutlarında çalışmalar başladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın İli, Ulus İlçesi , Samat Mahallesi 320 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinde inşaat çalışmaları başladı.

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN,  320 konut için 8 Mart'ta hak sahipliği kurası yapılan, Toki konutlarının başlayan çalışmasını ziyaret etti.

Yüklenici firma ile bilgi alışverişinde bulunan Başkan Uzun, halkın yoğun ilgisine maruz kalan konutların en uygun şekil ve sürede kazanılmasını temenni ettiğini, gerekli takip ve işlemlerin yapılacağını söyledi.

Başkan Uzun, "inşaatlar %20 seviyesine geldiğinde Toki haksahipleri arasından konut kurası yapacak, ardından sözleşmeye davet edecektir." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
UlusTOKİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
toki 6 yıl önce

toki konutlarında cami varda ilkokul neden yok.cocuklar karda kışta her gün 500 m yürüyecekmi.