Vali Çınar Sahillerde İncelemelerde Bulundu

Hafta sonu merkeze bağlı köylerimizde incelemelerde bulunan Vali Ali ÇINAR ilk olarak Güzelcehisar Köyüne giderek vatandaşlar ile sohbet etti. Ardından Güzelcehisar Hisar Sahiline geçen Vali Ali ÇINAR, plaja yapılması planlanan yol güzergahı hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ’tan bilgi alarak sahile yapılacak olan bağlantı yolunun bir an evvel yapılarak hizmete açılması talimatını verdi.

Arıönü Köyü ve Mugada’da incelemelerde bulunan Vali Ali ÇINAR, sahili gezerek vatandaşlar ve esnaf ile sahilde yapılan yeni çevre düzenlemesi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Hatipler, Büyük Kızılkum ve Küçük Kızılkum Köyleri ile sahillerine giderek vatandaşlar ve tatilciler ile sohbet eden Vali Ali ÇINAR, sahillerimizin turizm potansiyeli olarak cennetten birer köşe olduğunu ifade ederek bu sahillerimizin ülke turizmine kazandırılması için gereken her türlü çalışmanın yapılacağını belirtti.

Vali Ali ÇINAR yol güzergahında bulunan Akbaba ve Hacıosmanoğlu Köylerini de ziyaret etti.

Vali Ali ÇINAR daha sonra Tuzcular mevkiinde Ray İnşaat tarafından yapılan 700 öğrenci kapasiteli üniversite öğrencilerini barındıracak olan öğrenci yurdu inşaatını da gezdi. İlimizde yüksek öğrenim gören öğrenciler için barınma sorunlarını giderici her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirten Vali Ali ÇINAR, ilimizde üniversiteye kayıt yaptıracak olan öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının giderilmesinin başta kamu kurumları olmak üzere özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli olarak çalışılması halinde mümkün olabileceğini ifade etti.

Vali Ali ÇINAR Tuzcular Köyünde Bartın Valiliği ile Bartın Onur GÜNEY Tesisat Gıda Taah. Müt. Turizm Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından yaptırılan “Nurgül-Rıza GÜNEY Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi” inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Su basma seviyesine kadar İl Özel İdaresinin yaptığı Otistik Çocuklarımızın faydalanacağı okulun 2013-2014 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için büyük gayret sarf edildiğini ifade eden Vali Ali ÇINAR, Güney ailesinin bu duyarlılığının diğer yardımsever vatandaşlara da örnek olması temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Bartın ValisiAli Çınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.